Modele de case cu open space – relaxare fără limite

Modele de case cu open space – relaxare fără limite

Interioarele minimaliste sunt răspunsul cel mai potrivit dat nevoii de spațiu, fără ziduri despărțitoare și alte obstacole.
Conectate la exterior, astfel de interioare sunt spații propice relaxării și socializării, fără de care viața alertă din aceste vremuri moderne s-ar desfășura mult mai anevoios. Am ales astăzi trei modele de case cu open space pentru ca voi să faceți alegerea corectă atunci când căutați o locuință care să îmbine perfect spațiile de zi cu cele de odihnă.
Primul exemplu este o casă cu etaj, cu o suprafață utilă de 115 metri pătrați. Este o casă cu un design clasic, compact, potențat vizual de suprafețele vitrate și elementele decorative exterioare care creează contraste frumoase cu tencuiala albă.
Parterul este în totalitate dedicat spațiilor de zi, toate trei într-un singur spațiu extins în afară printr-o terasă. O baie și o cameră tehnică completează nivelul principal, în vreme ce la etaj se află trei dormitoare care împart o baie. Prețul la cheie al acestei case este de aproape 60.000 de euro.
Al doilea model este o casă pe un singur nivel, cu o arhitectură deosebită și o suprafață utilă de 109 metri pătrați. Este o casă cu un design care se pliază pe gusturile unui cuplu tânăr, modern, care caută spații practice grupate pe un singur nivel.
Casa are un garaj integrat care se deschide apoi în bucătărie, parte a unui spațiu de zi deschis care continuă prin holuri până în zona celor două dormitoare, situate în partea opusă. Două băi și un spațiu de depozitare completează singurul nivel al acestei case care se vinde la cheie cu prețuri cuprinse între 59.500 și 85.000 de euro, în funcție de finisaje. 
Citește în continuare...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod