Ce să faci ca să nu se aburească oglinda din baie. Trucul simplu și eficient

Ce să faci ca să nu se aburească oglinda din baie. Trucul simplu și eficient

Nimic nu e mai supărător decât oglinda care se aburește de fiecare dată când faci duș. Pe lângă asta, atunci când o ștergi, rămân urme.
Pentru că fiecare dintre noi se confruntă cu această situație în fiecare zi, am pregătit în rândurile de mai jos câteva trucuri care te vor ajuta. Astfel, oglinda ta nu se va mai aburi niciodată și o vei putea folosi chiar imediat după ce ai ieșit de la duș.
Citește în continuare ce să faci ca să nu se aburească oglinda din baie. Cu siguranță ai deja toate ingredientele/ produsele în casă:

Ce să faci ca să nu se aburească oglinda din baie - Spumă de ras

Atunci când oglinda este curată și baia aerisită, întinde spumă de ras pe toată suprafață oglinzii, las-o să se usuce, apoi curăță oglindă cu un burete umed.
La sfârșit, șterge oglinda cu un șervețel de bucătărie din hârtie. Timp de două săptămâni, oglinda ta nu se va mai aburi cu siguranță atunci când faci duș. Repetă procedeul de două ori pe lună.

Oțet

O altă modalitate eficientă este să cureți oglinda cu ajutorul otetului. Astfel, într-un recipient, pune apă și oțet alb, în părți egale. Șterge oglinda cu o lavetă înmuiată în soluție, iar la sfârșit curăță oglinda cu un șervețel din hârtie.

Ce să faci ca să nu se aburească oglinda din baie - Detergent de vase

Poți, de asemenea, să folosești detergentul de vase.
Alege unul lichid, care nu conține granule pentru că acestea pot zgâria oglinda. Tot ce trebuie să faci este să pui în palmă sau într-o lavetă 2 picături de detergent lichid și să adaugi apoi puțină apă. Întinde soluția rezultată pe toată suprafața oglinzii și șterge apoi cu o lavetă umedă. La sfârșit, șterge toată oglinda cu un prosop de bucătărie din hârtie. Citește în continuare...


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod