Idei de preparate festive pe care le poți adăuga pe masa de Crăciun

Ai sau nu musafiri de Crăciun, masa festivă tot merită o atenție deosebită.
Sau nu știu cum sunteți voi, dar eu simt mereu nevoia să organizez totul puțin altfel într-o zi de sărbătoare. Dincolo de preparatele tradiționale pe care le pregătesc de fiecare dată așa cum am învățat de la bunica mea, îmi pun amprenta cu mici tușe moderniste în alcătuirea meniului.

Spre exemplu, în acest an, voi merge pe câteva accente marine, cu ajutorul unor delicatese din gama Deluxe, pe care le puteți găsi în toate magazinele Lidl, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Iată ce nu va lipsi de pe masa mea de Crăciun


Carpaccio de caracatiță


Vă place caracatița? Dacă da, atunci acest carpaccio cu caracatiță, din gama Deluxe, o să vă cucerească! Caracatița este tăiată în felii cum nu se poate mai subțiri, delicate, marinate în ulei de floarea soarelui cu ierburi aromatice.

Seafood Gratin


Altă propunere fină, demnă de masa festivă! Seafood Gratin, din gama Deluxe, este o gustare fină, preparată după o rețetă fabuloasă,cu specialitate de cod, cu scoici Saint Jacques și creveți.

Amestec de fructe de mare


Acestea chiar nu puteau lipsi din categoria  mâncărurilor spectaculoase! Scoicile, midiile, creveții și crabii chiar nu pot lipsi de pe masa de Crăciun dacă vrem să îmbinăm tradiția cu modernul.

Următoarele două produse cu care vreau să-mi impresionez invitații fac parte din categoria deserturilor.
Chiar dacă nu poate lipsi cozonacul de pe masa de Crăciun, pe lângă prăjitura cu lămâi care a devenit tradiție în familia mea, am pus deja ochii pe două preparate din catalogul Deluxe.

Este vorba despre Candied Pineapple - ananas confiat tras în ciocolată neagră. Ciocolata neagră știu că nu e pentru oricine: ori o iubești, ori o urăști, dar cale de mijloc nu știu să existe pe tărâmul acestui sortiment de ciocolată. Dar pentru iubitorii de ciocolată neagră, cred că acest produs va fi de mare efect.

Și, ultimul, dar deloc cel din urmă, vedeta acestei mese de Crăciun, va fi tortul Red Velvet.
Este un tort minunat (dacă știți prăjitura Red Velvet, s-ar putea să vă dați seama despre ce vorbesc)! Cu o cremă fină de brânză și blat pufos, în culorile lui Moș Crăciun, acest tort va fi vedeta mesei. Nu doar că arată fabulos de parcă ar fi fost inventat special pentru Crăciun, dar și gustul este absolut fantastic! Notați-vă că îl găsiți în magazine, săptămâna aceasta.

Voie bună ar mai trebui să aveți la masa de Crăciun, dar aceasta nu aș putea să vă spun de unde să le cumpărați. De ea trebuie să vă ocupați voi, așa cum știți mai bine, pentru că este cel mai important ”preparat” de sărbători.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod