Firma de curatenie iti face casa "luna"

Esti la birou, la cumparaturi, mereu pe fuga, iar in week-end abia reusesti sa iti tragi rasuflarea... Cine sa mai faca ordine si curatenie prin casa? Parca nu ai vrea sa ii "pedepesesti" pe micutii...

Esti la birou, la cumparaturi, mereu pe fuga, iar in week-end abia reusesti sa iti tragi rasuflarea... Cine sa mai faca ordine si curatenie prin casa? Parca nu ai vrea sa ii "pedepesesti" pe micutii tai punandu-i sa isi faca zilnic ordine prin camera... O solutie ar fi sa angajezi o firma de curatenie, mai ales ca vin Sarbatorile de iarna, iar casa ta trebuie sa arate impecabil.

Spalatul geamurilor sau a covoarelor, lustruitul mobilei, stersul prafului... "Offf, cate am de facut! Cat timp si efort trebuie sa investesc...", parca aud pe fiecare dintre noi.

Pentru a nu-ti mai face atatea probleme, angajeaza o firma de curatenie. Sunt foarte multe pe piata din Romania, iar preturile nu sunt exagerate.

De exemplu, firma CleanGrup percepe 4,5 lei/mp pentru curatenie generala, 3,3 lei/mp/luna, in cazul in care te decizi sa faci curatenie de intretinere, iar daca tocmai te-ai mutat intr-o locuinta noua sau ti-ai reamenajat-o de curand, firma iti percepe 4,3 lei/mp, insemand curatenia dupa constructor (spalatul geamurilor si indepartarea stropilor de vopsea, curatarea suprafetelor afectate de constructor, stersul si lustruitul pardoselilor etc.)

Preturile variaza de la o firma de curatenie la alta.
Curatatul geamurilor costa intre 2 lei si 4 lei/mp, iar daca vrei sa ai covoare curate, platesti intre 4 lei si 5 lei/mp.  

In cazul in care vrei sa iti faci curatenie generala in garsoniera, tariful pe care ti-l percepe o firma de curatenie se incadreaza intre 250 si 300 lei; pentru un apartament cu doua camere - 350 lei, trei camere - 400 lei, patru camere - 450 lei, iar pentru vile care depasesc 200 mp, trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 1200 lei.

Gabi Ene, director la firma de curatenie Certto Clean, se declara afectat de aceasta criza financiara, in sensul ca "anul trecut au fost foarte multe comenzi in noiembrie si decembrie, in timp ce anul acesta, in noiembrie am avut opt comenzi, iar in decembrie am inregistrat, deocamdata, cinci comenzi.
Important este faptul ca majoritatea comenzilor sunt de la fosti clienti cu care am mai lucrat.".


Pentru spalat, sters si lustruit parchet si gresie, Certto Clean percepe o taxa de 5 lei/mp, iar curatatul de canapele si fotolii din piele sau stofa variaza intre 70 si 100 lei, in cazul canapelor, iar fotoliile iti sunt facute "luna" pentru 50 lei. Daca in aceasta perioada a anului mai ai de tuns pomi, vita de vie sau gazon, trebuie sa stii ca firma percepe tarife negociabile.

Ovidiu Marian Cernea de la Ovimar Cleaning spune ca in cazul in care vrei sa iti faci abonament, trebuie sa stii ca acesta poate include, de cele mai multe ori, curatenie generala lunara, curatenie de intretinere zilnica, dar si una bi-saptamanala, la solicitarea clientului.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Smart Clean Evolution pe 25 Iul 2012, 13:07
    Pachete promotionale

    Firma de curatenie Smart Clean Evoluition va ofera la alegere urmatoarele pachete promotionale de servicii de curatenie: 1. Pachetul I include “1 curatenie generala + 1 curatenie de intretinere” - pentru garsoniere: 180lei /luna - pentru apartamente 2 camere: 230lei/luna - pentru apartamente 3 camere: 280lei/luna 2. Pachetul II include “1 curatenie generala + 2 curatenie de intretinere” - pentru garsoniere: 230lei /luna - pentru apartamente 2 camere: 280lei/luna - pentru apartamente 3 camere: 330lei/luna 3. Pachetul III include “1 curatenie generala + 3 curatenie de intretinere” - pentru garsoniere: 280lei /luna - pentru apartamente 2 camere: 330lei/luna - pentru apartamente 3 camere: 380lei/luna Pentru alegearea Pachetului III doua luni consecutive se va acorda o reducere de 10% in cea de-a doua luna.

    1
    0

  • chisinau pe 14 Mai 2011, 23:15
    Curatenie.MD - un nou standart al calitatii

    Deci se poate! calitativ si accesibil servicii de curatenie in Chisinau, www.curatenie.md

    1
    0

  • andreea pe 8 Dec 2010, 14:52
    www.curatenielafix.eu

    deci numele site-ului e www.curatenielafix.eu

    1
    0

  • andreea pe 8 Dec 2010, 14:51
    curatenie

    si mai voiam sa spun ceva...una din doamne arata f bine si vecina mea i-a spus buna ziua, doamna profesoara, credea ca e profesoara pe care o astepta pentru fi-su...iar femeia i-a spus ca e de la curatenie:) si vecina a intrebat-o ce inseamna curatenie la fix, adica e la misto?

    1
    0

  • adi pe 12 Mai 2010, 20:53
    firma de curatenie

    Firma de curatenie iti face curat in casa. www.curatenie-firma.ro

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod