Decoraţiuni Paşte

Decorațiunile de Paște- ce să cumperi și ce să lași pe raft

Iar vine o sărbătoare importantă, iar avem motive să dăm buzna la cumpărături: să ne înnoim și noi și casa și grădina.
Foarte bine, și eu sunt pro shopping atât timp cât se face cu cap, adică primesc valoare pentru banii dați. Astfel, când porniți (sau când faceți o pauză de) la cumpărături, amintiți-vă să nu vă entuziasmați la toate prostiile care vor ajunge la gunoi în scurt timp. Cum? Păi uite așa:

1.    Spuneți NU coloratelor coșulețe destinate ouălor vopsite

Știu, sunt foarte multe modele drăguuuțee și sunt peste tot. Dar arată ieftin, pueril și se dezintegrează/ murdărește/pătează în doi timpi și trei mișcări.
Puteți pune ouăle în alte boluri sau coșuri pe care le puteți folosi tot restul anului cu orice altă ocazie: castroane de porțelan, coșuri din sârmă, boluri metalice sau din lemn.

2.    Rezistați iepurașilor

Nu aruncați banii pe decorațiuni-iepuri decât dacă e într-adevăr o piesă deosebită, pe care ați expune-o tot restul anului sau de care știți sigur că o veți folosi la fiecare Paște. Și nu luați iepurași adevărați decât dacă știți foarte bine ce presupune îngrijirea lor.
Documentați-vă înainte, un iepure nu este cățel sau pisică. Nu îngroșați rândurile celor care cumpără iepuri, entuziasmați fiind de Paște, și apoi nu mai știu cum să scape de ei!

3.    Mâncare cu tematică  - absolut!

Dulciurile, aperitivele, șervețelele sau fața de masă sunt ok cu modele de Paște. Doar aveți grijă să nu amestecați imprimeurile cu animale prea mult și să creați un cocktail vizual de puișori, ouă, iepuri și miei. Este de preferat să vă rezumaţi la o singură specie.


4.    Flori- oricât, oricâte

Nu este sărbătoare fără flori și nici mese festive fără aranjamente frumoase. Dacă nu aveți buget sau loc pentru buchete de flori pe masa de Paște, nu trișați afișând flori false. Cred că nimic nu e mai trist decât florile din plastic. Dar puteți improviza și combina imprimeurile florale, e primăvară în sfârșit și le-a sosit momentul de glorie. În plus, florile și vegetalul sunt în mare trend, cel puțin pentru acest an în tot ce înseamnă textil, așa că..lăsaţi-vă imaginaţia să se dezlănţuie!

Scris de Paula, de la Kiki Concept

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod