Cum să-ți faci o grădină în miniatură. 40 de idei

Numite și 'grădinile zânelor', astfel de aranjamente florale în miniatură arată absolut fermecător.
Sunt proiecte interesante și ușor de realizat atât pentru cei care nu au o grădină reală, cât și pentru cei care au spațiu în curte, dar își doresc detalii care atrag toate privirile.

O grădină în miniatură este un aranjament din flori, plante, mușchi și diverse figurine, toate așezate într-un recipient cu pământ. Este un proiect ușor de realizat, perfect pentru a fi pus în practică împreună cu copiii.

Vei crea astfel o lume naturală în miniatură, ce pare inspirată din poveștile cu zâne și spiriduși.
O grădiniță a zânelor poate fi instalată atât la interior, cât și la exterior.


Ai nevoie de un ghiveci sau un recipient cu gura largă, pe care să-l umpli cu pământ pentru flori. Plantează apoi mușchi, plante suculente de mici dimensiuni, plante cu bulbi precum ghiocei, zambile, crocus etc. Decorează cu pietre și figurine care lasă impresia unei grădini în miniatură. Poți insala o căsuță, băncuțe, un gărduleț, crengi care arată precum copaci. O astfel de mini grădină este foarte ușor de îngrijit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod