Cum să organizezi dulapurile din bucătărie. 6 idei

Niciodată nu găsești ceea ce cauți în dulapurile și rafturile tale din bucătărie?
Și deși ai destul de multe, parcă tot nu este suficient spațiu pentru depozitare? Acestea sunt câteva dintre problemele foarte des întâlnite în cele mai multe bucătării, iar de vină este lipsa organizării eficiente. Iată ce să încerci:

Folosește polițe în dulapuri

În interiorul dulapurilor înalte îți este dificil să păstrezi totul în ordine și nici nu poți folosi spațiul din parte de sus. Dar un suport supraetajat pe care să îl pui în dulap îți permite să depozitezi mai multe, într-un mod ordonat.



Organizarea dulapurilor: Depozitează pe uși

Fixează pe spatele ușilor de dulap panouri din plută, pe care vei putea agăța apoi diverse ustensile. De asemenea, poți folosi cârligele cu ventuză, care se montează foarte ușor.



Varsă ingredientele în recipiente cu etichetă

În loc să ai zeci de pungi și pungulițe așezate una peste cealaltă în dulapuri, organizează totul mult mai eficient. Răstoarnă ingredientele în recipiente transparente, cu etichetă, ca să-ți fie foarte ușor să le găsești și în același timp să economisești spațiu.


Organizarea dulapurilor: Așază produsele mici în cutii

Cutiile sau tăvile sunt ideale pentru a păstra în ordine produsele mici care altfel s-ar rătăci prin dulapurile și rafturile din bucătărie. Îți va fi mult mai ușor să găsești pliculețele cu praf de copt și esența de vanilie atunci când faci prăjituri, fără să întorci bucătăria cu susul în jos.



Organizarea dulapurilor: Transformă dulapurile mici în rafturi cu etajeră

Rafturile pentru condimente se dovedesc a fi foarte utile în orice bucătărie. Nu este dificil să transformi un dulap mic într-un astfel de raft cu șină și etajeră, dacă mobila ta de bucătărie nu este prevăzut cu unul.
Pentru că îți permit depozitarea pe verticală a recipientelor mici, astfel de rafturi sunt perfecte pentru păstrarea condimentelor.



Folosește suporturi cu șine pentru vasele mari

Oalele, tăvile și toate ustensilele masive din bucătăria ta ocupă foarte mult spațiu în dulapuri și este un chin să le scoți pe toate pentru a lua altceva care se ascunde în spatele lor. Un sistem de rafturi pe șine, care îți permite să tragi în exterior toate vasele mari pentru a lua cu ușurință obiectul necesar te va salva de mult timp și energie irosite.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod