Cum să deosebești, într-o secundă, un produs original de unul fake

Pentru a crește profiturile și a atrage atenția clienților, mărcile de pe piață nu se pot opri din a copia branduri celebre și accesorii de designer. Înainte cu ceva timp era destul de ușor să observi produsele fake imediat, dar acum unele replici au o calitate atât de înaltă încât este aproape imposibil să le deosebești de cele originale.
Iată o listă de lucruri pe care ar trebui să le verifici înainte de a cumpăra haine de designer, dacă vrei să fii sigură de calitatea lor.

Bocanci Timberland


Tălpile lor de culoare caramel ar trebui să arate ușor transparente dacă arunci o privire mai atentă. Sigla companiei și numele mărcii trebuie să fie tipărite pe talpă. Linia dintre călcâi și talpă ar trebui să fie aproape invizibilă și plană.

Logo-ul trebuie imprimat pe călcâiul de pe partea exterioară a bocancilor.
Liniile trebuie să fie uniforme, clare și trebuie să fie strict verticale.

Capsele de pe cizme ar trebui să fie figuri hexagonale, care sunt bine plasate pe partea exterioară a cizmei, iar culoarea firului tuturor cusăturilor de pe bocanci trebuie să fie albă. Dacă mai multe cusături sunt situate una lângă alta, acestea ar trebui să fie paralele.

Brățara Pandora


Culoarea brățării originale din argint ar trebui să fie puțin estompată. Nu trebuie să fie prea strălucitoare: producătorul folosește o tehnică de oxidare care conferă produselor Pandora o culoare unică.

Noile brățări Pandora ar trebui să își păstreze perfect forma și aproape să nu se îndoaie.
De asemenea, ar trebui îi poți vedea gravurile.

Dimensiunea clemei de pe brățările originale Pandora ar trebui să fie aproape aceeași cu dimensiunea charmurilor. Ar trebui să existe o gravură pe partea din față a clemei pe care scrie "Pandora" cu o coroană deasupra literei "O".

În interiorul clemei, vei găsi un fixator special care arată ca un trifoi și constă dintr-un șurub mic cu patru capete. Scopul său principal este de a fixa în siguranță brățara pe încheietura mâinii.
Închizătoarea trebuie să aibă, de asemenea, un semn care să indice puritatea argintului și să aibă o ștampilă din fabrică în interiorul acesteia.

Charmurile Pandora au o inscripție cu numele mărcii și un semn care indică metalul din care sunt fabricate.  Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod