Femeie cu o camasa murdara

Cele mai simple trucuri pentru îngrijirea hainelor pe care nu ţi le-a spus nimeni

Cum să scoţi petele de transpiraţie de pe un tricou alb sau cum să revigorezi un pulover scămoşat? Descoperă cele mai simple trucuri pentru îngrijirea hainelor!
Ca să nu arunci un tricou preferat există mai multe trucuri care te ajută să-l faci să arate ca nou sau să îl modifici ca să fie din nou la modă. Cu puţină imaginaţie şi câteva trucuri pentru îngrijirea hainelor oferite de site-ul Lifebuzz.com poţi să îţi revigorezi garderoba. Chiar dacă poate nu ţi-a spus nimeni despre aceste trucuri, acum le poţi învăţa ca să le aplici de câte ori va fi nevoie:


1. Cum să îndepărtezi petele de vin roşu

Dacă ţi-ai pătat tricoul preferat cu vin roşu, foloseşte apa minerală pentru a scăpa de aceste pete!


2. Cum să le dai un look nou blugilor rupţi

Dacă îţi place la nebunie această piesă vestimentară care se va purta şi anul acesta, poţi să aduci ceva nou în ţinutele tale. Poartă pe sub blugi un dres cu un model interesant care îţi va conferi un look nou.


3. Cum scapi de petele de clor care au decolorat blugii?

Dacă ai stropit din greşeală blugii negri cu înălbitor şi ai câteva pete poţi să le colorezi cu un marker. În cazul în care ai o pată mai mare pe care nu o poţi colora, mai există varianta de a aplica un detaliu care să acopere şi să aducă un suflu nou blugilor.


4. Cum să ştergi dungile de antiperspirant de pe bluză

Şerveţelele umede pentru bebeluşi te pot ajuta să îndepărtezi cu uşurinţă şi rapid urmele de antiperspirant care pot să apară pe bluză în timp ce o îmbraci. Astfel nu vei fi nevoită să uzi bluza cu apă şi să aştepţi să se usuce.


5. Cum să previi căderea nasturilor de la o cămaşă

Un truc pe care poţi să aplici ca să te asiguri că nu se descos nasturii este acela de a folosi ojă incoloră peste nasturi.


6. Cum scapi de scamele de pe pantaloni şi bluze

Foloseşte o lamă pe care să o plimbi peste zonele scămoşate, după care elimină orice urmă cu ajutorul unei role pentru scame.


7. Cum să scoţi petele de transpiraţie de pe un tricou alb

Stoarce mai multe lămâi, pune zeama într-un recipient cu pulverizator şi stropeşte zonele îngălbenite ale tricoului. Lasă să acţioneze câteva minute şi apoi spală tricoul în mod obişnuit la maşină.
Mai poţi să faci şi o pastă din bicarbonat de sodiu amestecat cu apă pe care să o laşi câteva minute pe zonele îngălbenite.


8. Cum să aranjezi rapid un guler

Ca să faci totul foarte repede, foloseşte placa pentru păr ca să îndrepţi un guler fără să mai dai jos cămaşa. Este un truc rapid şi practic.


9. Cum să scoţi mirosurile neplăcute din blugi

Ai două opţiuni: fie sigilezi blugii într-o pungă pe care o pui în congelator peste noapte, fie îi pulverizezi de seara cu o soluţie care conţine votcă, ulei esenţial preferat şi apă călduţă.


10. Cum să scoţi petele de ulei

Presară peste petele uleioase pudră de talc şi lasă să absoarbă peste noapte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod