Cea mai mare ciudățenie: ananasul împodobit în locul bradului de Crăciun

Orice îți trece prin minte, probabil că undeva, într-un colț al lumii, deja se întâmplă. Astfel se explică noua tendință care face furori pe rețelele de socializare Instagram sau Pinterest. Este vorba despre ananasul împodobit...
Poate îți vine greu să crezi că cineva se arată încântat de acest obicei bizar, dar vei fi surprins să afli că această temă este una de mare interes pe Pinterest. Căutările pentru termenii "pineapple Christmas tree" (pom de Crăciun din ananas) au crescut cu 3,406 procente în 2017, comparativ cu anul 2016.

Nu se știe dacă oamenii au fost întotdeauna atât de ciudați, iar Internetul ne oferă ocazia de a descoperi asta, sau dacă oamenii capată preocupări ciudate tocmai datorită trendurilor bizare care apar pe net. 

În orice caz, persoanele de pe Pinterest și Instagram s-au apucat să decoreze frunzele de ananas cu globulețe și beteală.
Dar asta nu este tot. Ananasul mai este decorat și cu ochelari de soare.

Iar pentru cei care vor să ajungă la un nivel superior și să combine obsesia ciudată pentru ananas împodobit cu dorința de a avea și un brad de Crăciun, varianta este transformarea coniferului astfel încât să arate ca un ananas. Crengile bradului sunt înfășurate cu o plasă, în timp ce ramurile din partea de sus sunt lăsate libere, pentru a obține un brad de forma unui ananas împodobit.

Concluzia? Unii oameni au prea mult timp liber.
Sau poate doar vor să se distreze pe seama prietenilor lor de pe rețelele de socializare și să-i șocheze cu un pom de Crăciun cu totul special.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod