castraveti bulgaresti

Castraveți bulgărești: cea mai simplă și rapidă rețetă pentru gospodine și nu numai

Puține delicii de pe lume au parfumul și gustul unor castraveți bulgărești pregătiți ca la carte. Sunt crocanți și aromați, se regăsesc în salate boeuf, dar și în sandvișuri și sunt minunați pentru „poftele de graviduțe”, dar și pentru serile când faci maratoane de seriale și ai abuzat de tentații dulci și sărate.
Descoperă mai jos cele mai simple rețete de castraveți bulgărești dulci acrișori, dar și câteva trucuri ce îți vor garanta succesul deplin în bucătărie. Iată cu ce să faci furori!

Rețetă de castraveți bulgărești


Castraveții bulgărești sunt una dintre cele mai savuroase murături, acompaniind cu gust unele dintre cele mai diferite preparate. Fie că îi servești pe post de snacks sau alături de fripturi ori folosești castraveți bulgărești tăiați mărunt în salata boeuf, cert este că merg de minune cu atâtea feluri de mâncare.

Pentru ca rețeta să îți iasă de minune, e recomandat să alegi castraveți micuți; nu numai că au loc mai ușor în borcane, dar vei vedea cât de repede îi devorezi.
În ceea ce privește depozitarea, poți pune la cămară și castraveți bulgărești la borcan de 5 kg, dar gospodinele preferă în general recipientele mai mici. Nu de alta, dar după ce le deschizi, va trebui să le pui la frigider. E mai ușor să strecori o minunăție de castraveți bulgărești la borcan de 800g decât o rezervă impresionantă, dar nepractică din același deliciu. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod