Casa ta. 30 de aranjamente decorative pentru masa de Crăciun. Inspiră-te!

Este una dintre cele mai frumoase sărbători şi o ocazie minunată pentru a-i aduna pe toţi cei dragi împreună. Aranjarea mesei este foarte importantă, dacă vrei să fii gazda perfectă.
De la aşezarea farfuriilor şi tacâmurilor, până la alegerea combinaţiilor de culori sau a decoraţiunilor, totul trebuie să fie ca la carte, pentru că, aşa cum se spune, o singură dată pe an este Crăciunul. Toate aceste amenajări şi atenţia pentru detalii nu fac altceva decât să transforme masa de Crăciun într-una cu totul specială, aşa cum trebuie să fie, ca să simţi cu adevărat atmosfera de sărbătoare.

Masa festivă va fi în centrul atenţiei, de aceea trebuie să ai în vedere nu doar preparatele culinare, ci şi ornamentele pe care le vei aşeza pe ea.
Culorile perfecte pentru Crăciun sunt evident roşul intens şi verdele, dar şi argintiul, auriul, albul pur sau movul.

Strălucirea este obligatorie, iar lumânările sunt esenţiale pentru o atmosferă de vis! De asemenea, nu uita nici de instalaţiile luminoase, pe care să le foloseşti în interior în timpul petrecerii.

Elementele de decor inspirate de principalele teme ale Crăciunului trebuie să fie incluse în cadrul decoraţiunilor care îţi împodobesc masa. Descoperă câteva idei pentru decorarea cu stil a mesei festive.
 
Foto: midwestliving.com 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod