8 sfaturi ca să câştigi spaţiu într-un dormitor mic

Chiar şi un dormitor care seamănă mai mult a debara poate arăta bine. Şi chiar şi aici poţi câştiga spaţiu dacă înveţi să-l foloseşti cât mai bine. Iată câteva idei: 1. Un pat

Chiar şi un dormitor care seamănă mai mult a debara poate arăta bine. Şi chiar şi aici poţi câştiga spaţiu dacă înveţi să-l foloseşti cât mai bine. Iată câteva idei:


1. Un pat sub care poţi aşeza cutii pentru depozitare te ajută să ascunzi pilote, perne sau orice altceva ai nevoie. De asemenea, poţi alege un pat care să fie prevăzut cu un raft dedesubt.


2. Foloseşte pereţii. Fixează rafturi pereţi, de la tavan şi până aproape de podea, pentru a-ţi depozita tot felul de obiecte, de preferat ascunse în cutii pentru depozitare decorative.

Cele împletite, din ratan sau bambus oferă un aer natural şi uşor exotic încăperii. De asemenea, poţi îmbrăca cutii din carton în hârtie pentru cadouri.


3. Masa din pat. Un pat prevăzut cu un sertar folosit pe post de masă este ideal pentru dormitoarele foarte mici. O măsuţă pentru micul dejun, al cărei picior intră sub pat, este de asemenea perfectă pentru a-ţi aşeza cafeau dimineaţa.

4. Chiar dacă nu prea are ce căuta în dormitor, televizorul este o prezenţă permanentă.

Prin urmare, un suport de perete pentru acesta te ajută să economiseşti şi mai mult spaţiu.


5. Dacă este o cameră pentru copii, coşurile fixate direct pe perete ajută la aşezarea în ordine a jucăriilor, evitând dulapurile mari, care ocupă mult spaţiu.


6. Patul încadrat între două dulapuri şi un al treilea aşezat deasupra este varianta clasică pentru dormitoarele mici.

7. Prelungeşte-ţi patul cu o bancă sub care să aşezi cutii pentru depozitare sau un cufăr peste care să aşezi o mică saltea confortabilă. Atfel ai un loc pe care să te aşezi, dar şi un mic dulap în care să ascunzi diverse obiecte.


8.

Transformă tăblia patului într-un raft, pentru a evita aglomerarea spaţiului cu o noptieră.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod