5 decoraţiuni ieftine pentru toamnă

Dacă te încearcă tristeţea pentru că vara este pe final, trebuie să redescoperi frumuseţea şi farmecul toamnei. Culorile, fructele şi legumele din belşug, răcoarea şi aerul înmiresmat

Dacă te încearcă tristeţea pentru că vara este pe final, trebuie să redescoperi frumuseţea şi farmecul toamnei.

Culorile, fructele şi legumele din belşug, răcoarea şi aerul înmiresmat te invită să faci ceva modificări şi în casa ta. Iată cum îţi poţi decora locuinţa cu investiţii minime:


Candelă îmbrăcată
Suporturile din sticlă pentru lumânări pot fi transformate cu uşurinţă în candele interesante. Tot ce trebuie să faci este să le înfăşori în frunze roşiatice sau chiar în foi de porumb, dacă găseşti.

Ai foarte mare atenţie, pentru că frunzele sau foile nu trebuie să depăşească gura paharului, astfel încât să eviţi eventualele accidente.


Vază din dovleac
Dintr-un simplu dovleac poţi obţine un vas special pentru toamnă, în care să îţi pui florile. Curăţă bine dovleacul de pulpă, dar ai grijă să nu îi perforezi coaja. Îl poţi folosi câteva zile ca vază pentru flori, apoi va trebui să îl arunci, pentru că se va deteriora. Dacă vrei să îl păstrezi toată toamna, curăţă-l de pulpă şi lasă-l la uscat.

Odată uscat, va fi un suport perfect pentru florile tale nemuritoare, care nu au nevoie de apă. Pentru florile proaspete, poţi aşeza un borcan cu apă în interiorul lui.

Lampă pentru exterior
Din câteva pungi de hârtie poţi realiza "lampadare" pentru exterior. Conturează pe pungi câteva frunze, colorează-le şi aşază-le peste lămpile tale de grădină. Pot fi folosite şi pe lămpile solare, dar aşază-le seara, după apusul soarelui, pentru a nu bloca acumularea de energie pe parcursul zilei.

Aranjamente naturale
Aranjamentele realizate din dovlecei, frunze, ghinde, castane etc.

reuşesc să redea perfect atmosfera toamnei. Evident, este foarte simplu să creezi un astfel de potpouri. Ai grijă ca toate elementele naturale pe care le foloseşti să fie uscate, altfel vor mucegăi.

Frunze colorate
Găseşte ramuri cu frunze într-o gamă interesantă de culori. Tot ce trebuie să faci este să le aşezi într-o vază adecvată în ceea ce priveşte culoarea, dar şi materialul. Cele mai potrivite pentru astfel de aranjamente sunt vazele din lemn sau cele din ceramică.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod