10 trucuri pentru a schimba ieftin și eficient aspectul camerei copilului tău

Portocaliul este o culoare vie, energizantă, foarte potrivită pentru camera unui copil


8.    Mobilierul alb poate fi o alegere potrivită atunci când vrei să obţii o cameră primitoare şi relaxantă, în care copilul tău să se poată juca în lumina caldă şi naturală a soarelui.

9.    Transformă-i camera într-un tărâm pe care să-l poată explora. Colorează lumea copilului cu un verde 1994V7G(70) savana pentru a-l apropia cât mai mult de natură. Păstrează-i toate descoperile într-un aranjament cât mai apropiat de mediul natural din care le-a luat.

O steluță de mare sau o scoică ar sta foarte bine într-un bol cu nisip.

10.    Ar fi o idee bună să organizezi întâlniri cu prietenii lui. Pune-le la dispoziţie mai multe materiale cu care se pot juca şi crea: creioane colorate, acuarele, plastilină, hârtie colorată, cuburi, cărţi de colorat. Se vor juca împreună şi îşi vor lăsa imaginaţia liberă, iar tu îi poţi lăsa fără nicio grijă să se exprime.

Dorințele și preferințele copilului sunt importante în alegerea culorilor în care amenajăm camera sa.
Cel mai bine ar fi să le selectați împreună. Găsiţi idei din care să vă inspiraţi de pe www.savanaculoare.ro, unde aveţi la dispoziție întreaga paletă de culori, cu peste 1.000 de nuanțe. Acestea se obțin cu ajutorul sistemului universal de colorare kolorator din magazinele de profil. kolorator folosește tehnologia Rezistens și asigură culorilor savana o rezistență superioară în timp prin selecția celor mai performanți pigmenți de colorare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod