10 întrebuințări neobișnuite ale pudrei de talc

10 întrebuințări neobișnuite ale pudrei de talc. Sunt foarte utile!

Pudra de talc pentru par

Împrospătează așternuturile

În nopțile în care vrei să dormi ca un bebeluș, presară puțină pudră de talc pe așternuturi. Va oferi prospețime cearșafurilor, iar aroma relaxantă te va ajuta să dormi mai bine.

Întrebuinţări ale pudrei de talc:  Întreține hainele din piele

Tot ceea ce trebuie să faci pentru ca hainele tale din piele să arate ca noi este să aplici puțină pudră de talc pe ele și să freci cu o bucată de material textil din microfibră. 

Înfrumusețează blana animalelor de companie

Pentru că nu este recomandat să speli animalele de companie prea des, poți folosi pudra de talc pentru a le curăța și împrospăta blana. Presară pudră de talc pe blana câinelui și a pisicii tale și masează cu blândețe, apoi perie-l.
Ai grijă să nu aplici în zona ochilor și a nasului.

Scapă de durere în timpul epilării cu ceară

Dacă pudrezi pielea înainte de epilarea cu ceară, durerea din timpul epilării se va reduce semnificativ. Ceara se va lipi astfel numai de fire, fără să mai adere la fel de puternic și de piele, iar în acest fel durerea va scăderea și nici nu vor mai apărea iritații după epilare.

Întrebuinţări ale pudrei de talc: Neutralizează mirosul de animale

Dacă animalul tău de companie și-a făcut nevoile pe covor, o metodă simplă de a scăpa de mirosul persistent este aceea de a aplica pudră de talc pe zona murdărită. Lasă să acționeaze timp de o oră, apoi aspiră.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod