10 întrebuințări neobișnuite ale pudrei de talc

10 întrebuințări neobișnuite ale pudrei de talc. Sunt foarte utile!

Îți face genele să pară lungi și dese, dar o poți folosi și pentru a da mai mult volum părului tău. Descoperă metode inedite în care poate fi folosită
Credeai că pudra de talc se folosește doar pentru îngrijirea bebelușilor? Acest produs este de-a dreptul miraculos și poate fi utilizat atât în ritualurile de înfrumusețare, cât și pentru curățenie sau îngrijirea animalelor de companie. Iată câteva sfaturi oferite de brightside.me, care îți pot fi foarte utile:

Întrebuinţări ale pudrei de talc: Oferă volum genelor

Pudra de talc poate fi folosită și pentru această întrebuințare neobișnuită. După ce ai aplicat primul strat de mascara, pune puțină pudră de talc pe gene folsind un bețișor pentru urechi sau o pensulă.
Aplică al doilea strat de mascara. Acest truc îți va face genele mai lungi și mai voluminoase.

Folosește-o pe post de șampon uscat

Șamponul uscat a devenit tot mai popular în ultima vreme. Dar în loc să cumperi unul costisitor, poți folosi pudra de talc în același scop. Presară puțină pudră pe păr, la rădăcini, masează scalpul, apoi piaptănă-te până când nu mai rămân urme vizibile de pudră. În acest fel vei evita să te speli prea des pe cap. Pudra va absorbi sebumul în exces și îți va lăsa părul proaspăt și cu mai mult volum.

Îndepărtează petele de ulei de pe haine

Pentru că este un foarte bun absorbant, pudra de talc te va ajuta să scapi și de petele de grăsime de pe haine. Presară pudră pe ambele fețe ale materialului pătat, freacă ușor pe pată, apoi lasă aproximativ o oră ca pudra să absoarbă uleiul.
Spală haina și las-o la uscat la umbră.

Întrebuinţări ale pudrei de talc: Descurcă cu ușurință colierele

Un truc care te va ajuta să descurci mult mai ușor lănțișoarele încurcate este acela de a aplica puțină pudră de talc pe noduri și de a le masa ușor cu degetele. Nodurile se vor desface rapid.

Îndepărtează nisipul de pe picioare

Un truc util pentru vacanțele la plajă: aplică pudră de talc pe picioare pentru a scăpa de nisipul rămas lipit pe piele. În acest fel nu va mai trebui să-ți faci griji că vei umple mașina sau camera cu nisip.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod