Cursurile Tehno ART Solution: 96% rata de angajare, specialiști pentru toate domeniile de activitate

La aceasta ora, Romania se confrunta cu o mare criza de meseriasi pe piata muncii.
Numeroase semnale de alarmă au fost trase in acest sens de marile companii care activează în domenii diverse. Prin vocea lui Eric Faidy, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, companiile franceze s-au plans de calitatea fortei de munca din Romania. Dezvoltarea continua a sectorului de IT&C in Romania si extinderea activitatii firmelor autohtone si straine din domeniu au creat o presiune deosebita asupra pietei fortei de munca, angajatorii confruntandu-se adeseori cu dificultati in gasirea unor candidati profesionisti.

Reprezentantii unor companii precum Audi, BMW sau Renault - care produc componente auto - spun ca, desi numarul absolventilor de  studii superioare a crescut foarte mult, nu gasesc specialisti pentru fabricile pe cere le au in Romania. Motivul? Marea majoritate a universitatilor sunt simple fabrici de diplome care produc someri si nu specialisti calificati (unul din trei absolventi de institutii de invatamant superior pana in 26 de ani este somer).

In acest context, Tehno Art Solution se pliaza exact pe nevoile si cerintele pietei muncii din Romania organizand cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. Cursurile de calificare, specializare si perfectionare organizate acopera domenii vaste precum alimentatia publica, agricultura, ecologie, constructii, comert, IT, industrie, vanzari sau turism. De altfel, Tehno Art Solution a ales sa organizeze aceste cursuri dupa o atenta analiza a pietei muncii si tinand cont de nevoia de personal a marilor companii care activeaza in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod