"Femeile vor sa auda cifre frumoase"

Daca esti o femeie de succes, care dezvolta propria afacere, atunci, cu siguranta, campania "Femeile vor sa auda cifre frumoase" a Credit Europe Bank te va interesa! Iata o noua oferta...
Daca esti o femeie de succes, care dezvolta propria afacere, atunci, cu siguranta, campania "Femeile vor sa auda cifre frumoase" a Credit Europe Bank te va interesa! Iata o noua oferta ce te poate ajuta sa obtii finantare pentru proiectele dorite.

"Am anuntat inca de la inceputul Campaniei 'Femeile vor sa auda cifre frumoase', intentia de a ne implica activ in sustinerea femeilor de afaceri si dorim sa ducem mai departe promisiunea facuta. Ne place sa credem ca femeile de afaceri si-au gasit acum 'jumatatea' planurilor lor.", a declarat Mustafa Cavusoglu, Director Departament Marketing IMM, Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Proiectul de sustinere a femeilor de afaceri se bucura de un real succes, iar pentru Credit Europe Bank acest lucru inseamna o confirmare a preferintelor femeilor de afaceri pentru servicii dedicate.

"Ne propunem sa devenim prima banca in preferintele femeilor de afaceri si sa oferim nu doar o simpla solutie de finantare, ci un program personalizat de educare, stimulare si sustinere a femeilor in dezvoltarea afacerilor lor.
Femeile de afaceri au acum un aliat puternic - Credit Europe Bank.", a adaugat Mustafa Cavusoglu.

Campania "Femeile vor sa auda cifre frumoase" se materializeaza intr-un suport financiar solid prin oferta completa de credite oferite IMM-urilor, avand 0% comision de acordare. Pot fi accesate in cadrul campaniei atat credite pentru capital de lucru, cat si credite de investitii, permitand astfel companiilor IMM sa se dezvolte in directiile dorite de acestea.

Campania se adreseaza companiilor in care cel putin o femeie este actionar, manager sau administrator, fiind necesara completarea unei cereri de credit si depunerea documentatiei aferente dosarului de credit, in perioada derularii campaniei, in sucursalele bancii.
Oferta este valabila pentru companiile care indeplinesc totodata conditiile de eligibilitate ale bancii pentru acordarea unui credit.

Pe langa produse de creditare, campania include si o gama completa de produse de economisire dedicate IMM-urilor, gama ce include contul de economii "Acumulare IMM" - un cont curent cu dobanda de depozit, precum si depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM - produse ce ofera IMM-urilor posibilitatea de a-si spori capitalul, beneficiind de unele dintre cele mai atractive dobanzi de pe piata.

Campania "Femeile vor sa auda cifre frumoase" este disponibila in toate sucursalele Credit Europe Bank.
Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui credit pot fi obtinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (Romania) S.A., de pe pagina web a Bancii: www.crediteurope.ro, sau accesand portalurile: www.femeiadeafaceri.ro si www.crediteuropeimm.ro.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 de clienti persoane fizice si societati comerciale, printr-o retea de peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru - retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod