Aventura cu un coleg de birou

Te-ai gandit vreodata la ce s-ar putea intampla daca ai pune in practica fanteziile pe care le ai cu un anume coleg de birou? Crezi ca este posibila o aventura, astfel...
Te-ai gandit vreodata la ce s-ar putea intampla daca ai pune in practica fanteziile pe care le ai cu un anume coleg de birou? Crezi ca este posibila o aventura, astfel incat nimeni sa nu observe? Ai avea curajul sa il privesti a doua zi cu aceiasi ochi si sa te porti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?

Chiar daca suntem implicate intr-o relatie serioasa, nu trebuie sa scoatem din ecuatie flirtul de la birou. Fie ca iti place, fie ca esti doar curioasa cum saruta sau cat de bun este la pat, atractia fizica exista pentru fiecare dintre noi.

Pentru ca munca iti ocupa mai mult de jumatate din zi, este imposibil sa nu existe cineva de sex opus, caruia sa ii impartasesti gandurile, ideile, pasiunile si suferintele tale. Daca si reciproca este valabila, fara sa iti dai seamna, ajungi sa flirtezi.

Crezi ca ai putea sa ai o relatie cu un coleg de birou care, pe deasupra, iti este si prieten, astfel incat relatia dintre voi sa nu aiba de suferit? Daca s-a intamplat sa aveti o aventura, in urma acesteia, relatia de colegialitate nu va mai fi aceeasi.
In momentul in care ati facut sex, deja nu va mai numiti colegi. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, trebuie sa recunosti si sa accepti faptul ca ai avut o aventura. In acest moment, depinde de tine daca vrei ca experienta sa se repete a doua oara sau daca a fost vorba doar de atractie fizica.

Iata cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont daca ai o aventura la birou:

  •  Flirteaza de fata cu altii, dar atat cat trebuie. Daca simti nevoia sa ii spui mai multe, gaseste alta cale de comunicare.
  •  Incearca sa nu depinzi in totalitate de el in ceea ce priveste munca de birou.
  •  Nu discuta cu alti colegi despre gandurile ascunse pe care le nutresti vizavi de o anumita persoana.
  •  Cand iesiti impreuna la masa, nu te aseza langa el.
  •  Nu ramaneti des impreuna peste program.
  •  Nu te enerva daca un alt coleg iti spune ca intre voi doi relatiile au evoluat.
  •  Incearca sa vorbesti cat poti de des despre relatia ta actuala.
  •  Nu plecati des impreuna spre casa, desi aveti acelasi traseu.
  •  Chiar daca ai avut o aventura, incearca sa te porti la fel.
    Fii degajata, relaxata si poarta-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Fara sa iti dai seama, relatia de cuplu va avea de suferit, indiferent cat de bine incerci sa-ti ascunzi aventura. Este mai putin important faptul ca partenerul de cuplu nu afla de respectiva aventura, atat timp cat tu esti foarte constienta de ceea ce ai facut si incepi sa faci comparatii intre cele doua persoane. A spune ca inca mai sunteti colegi nu mai inseamna nimic si nu mai poate schimba faptul ca inevitabilul s-a produs.

Exista, de asemenea, posibilitatea ca in urma aventurii sa te indragostesti, sa iti dai seama ca, in mintea ta, este vorba de mai mult decat atat. Iata unul dintre riscurile unei aventuri la birou. Trebuie sa ai o discutie serioasa cu respectivul coleg, sa ii explici ce simti, astfel incat sa iei decizia corecta.
Nu te lasa prada sentimentelor de moment, care, de cele mai multe ori, pot fi inselatoare.  

Urmeaza etapa in care ai mustrari de constiinta si incerci ca totul sa fie perfect in relatia ta. Nu te stradui prea mult, s-ar putea ca partenerul tau sa isi dea seama ca ceva nu este in regula. Incearca sa te porti ca si pana acum, sa fii stapana pe sentimentele tale.

Te simti vinovata si nu stii cum sa te ascunzi. Simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre ce s-a intamplat, sa afli o parere obiectiva. Suna-ti cea mai buna prietena si roag-o sa iti dea un sfat. Povesteste-i cu lux de amanunte ce s-a intamplat si spune-i sincer ce simti.

Se poate intampla ca si celalalt sa se indragosteasca de tine, chiar daca este implicat intr-o relatie serioasa. Daca tu crezi cu adevarat ca merita sa risti, fii sincera si spune-i partenerului tau ce se intampla.
Nu are rost sa minti, nici pe tine insati, nici pe el. Ia decizia cea mai buna pentru tine, dar astfel incat sa nu il faci nici pe celalalt sa sufere. Gandeste-te un moment ca oricand poti fi ranita, la randul tau, in acest mod.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 8 Aug 2013, 08:18
    ha

    Ce prostie...sa flirtezi e una..sa ai aventuri la birou (desi esti intr-o relatie), e chiar aiurea. Ma rog...fiecare cu conceptiile lui.

    0
    0

  • lady pe 27 Sep 2012, 20:31
    o aventura

    e super flirtul la locul de munca....si zilnic mor de dorul lui,si totusi am si o casicie foarte fericita

    2
    0

  • marinescu pe 9 Mar 2010, 09:57
    ispita

    barbati vor, femeile doresc. totul depinde de context. indiferent ca avem sau nu o relatie, pofta de sex este prezenta tot timpul asa ca nu are rost sa facem pe moralistii. este dureros sa fi tradat si suferinta este mare . fara sa arat a fi misogin, specific ca femeile sunt cele care de multe ori deschid calea infidelitatilor. natura le-a inzestrat cu talentul duplicitatii.

    0
    1

  • Aurel Alexandra pe 12 Ian 2010, 14:59
    aventura cu un coleg

    In momentul cand ambii sunt bacati in cate o relatie, e foarte dificil sa ai o aventura cu un coleg, e imposibil sa nu te miroasa cineva si ai mult de suferit dupa.Eu am reusit sa ma abtin un an jumatate, dar dupa ce nu am mai fost colegi a fost cea mai misto aventura care a existat vreodata, poate si din cauza ca nu mai inselasem pana atunci.

    0
    0

  • muan pe 1 Iul 2008, 18:16
    Se intampla?

    Din punctul meu de vedere, se intampa sa-ti placa de un alt barbat, este absolut normal - ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Iar legat de ce a spus Andra - daca usa de la intrare scartie, tu in loc s-o ungi iti iei alta?? Consider ca trebuie sa ai o anumita factura morala si o anumita structura caracteriala sa si faci pasul, si anume sa-ti inseli partenerul. Multora ne plac si alti barbati pe parcurcul unei relatii; exista suisuri si coborasuri...daca te culci cu colegul de birou pentru a-ti rezolva problemele relatiei tale care nu merge, o sa ai probabil o mare dezamagire cand vei vedea ca ai folosit unor cu totul alte scopuri. Daca este vorba de o relatie cu un coleg atunci cand fiecare este "free" de ce nu? Daca suporti sa il vezi zilnic :P, nu vad de ce n-ar fi sanatos, pt "ambi..i" :P.

    0
    0

  • andra pe 7 Mai 2008, 23:42
    dureros, dar placut

    Este adevarat k nu este corect sa ai o astfel de aventura, dar se intampla, mai ales atunci cand relatia cu partenerul "scartaie", desi stim k nu este corect fata de celalat, multe dintre noi suntem tentate sa facem acest lucru. Consider..k si o aventura trebuie inceputa cu cap, pt a nu o regreta, iar dak nu este regretata..devine placuta..si cine stie... poate..afli k ti-ai gasit.. perechea... desi parea o simpla aventura.. realizezi k incepe insemne mai mult de atat.. si finalul este fericit. Cat fata de fostul partener sunt total de acord k trebuie sa fim sincere..... chiar dak e mai greu... e mai sanatos.. pt ambi.

    0
    0

  • brunnella pe 30 Apr 2008, 17:35
    inevitabil

    inevitabil intri in contact mai apropiat cu colegii de serviciu.mi s-a intamplat si mie de altfel,nu pot sa zic ca sunt fericita caci mi-am complicat viata.aman2 aveam o relatie,el de 4 ani eu de doi.el acum nu mai are pe nimeni,iar eu,eu probabil (nu sunt sigura) ca m-am indragostit,si acum incerc sa ma decid.grea incercare...dar ghinion mi-am facut-o cu mana mea. dc ar fi sa ma intorc,nu as mai iesi cu el,as ramane la stadiul de flirt,e mai placut si nu ne complicam viata

    0
    0

  • pop dana pe 7 Apr 2008, 16:11
    dezamagire

    Este chiar pacat cu aventurile de birou ca produc numai durere in suflet si dezamagire.Eu sant in cauza,cu un coleg de birou,nici unul nu aveam o relatie, deci eram singuri si am inceput cu o asa zisa aventura nimic mai mult .Partea rea e ca am inceput sa ma indragostesc de el si nu era bine fiindca el era mai mic de cat mine cu 5 ani si el dorea numai aventura.La anii lui normal ca tindea la o fata mai tanara si normal ca eu am ramas pe dinafara si pe deasupra ff dezamagita ca dintr-o asa zisa aventura unde am ajuns eu cu sentimentele.Eu nu mai prea sant de acord cu aventurile,sincer parerea mea.

    0
    0

  • Radu pe 4 Apr 2008, 18:46
    Este un pacat

    Este un pacat asa zisele "aventuri la birou", care nu produce decit durere si aduce multa rana in viata celor implicati. Fidelitatea fata de sot sau sotie, este o valoarea inestimabila

    0
    0

  • Catalina pe 3 Apr 2008, 11:39
    Partea buna

    Primul meu prieten lucra cu mine.E adevarat nu in imparteam biroul dar am reusit sa-l cunosc mai bine.Dupa un an jumatate s-a intamplat....Cunosc cazuri in care colegii au reusit sa se casatoreasca in urma unui firlt la birou.Sa recunoastem ca in lumea in care traim si suntem extrem de ocupati petrecand majoritatea timpului la birou e greu sa cunoasteam alte persoane inafara jobului sau prin intermediul acestuia.

    0
    0

  • Ghilan Claudia pe 3 Apr 2008, 08:13
    aventuri extraconjugale

    In primul rand vreau sa spun ca randurile exprima realitatea si afirm aceasta deoarece am avut o experienta similara. Zilnic ma intalneam, inevitabil, desi nu eram colegi de serviciu, cu un anume barbat. Dupa cateva saptamani s-a ajuns la o atractie fizica cu efect de tobogan, cadeam ... cadeam.....si nu ne puteam opune. Atat as vrea sa mai adaug, ca n-am cedat ispitei si mi-am pastrat puritatea si frumusetea casniciei pe care o am. S-a meritat totul !

    0
    0

  • Stefan pe 3 Apr 2008, 08:11
    "ciudatenie"

    Niciodata nu m-as implica cu o colega de lucru si nici nu as sta cu prietena, sotie in acelasi loc de munca! Nu cred in asa ceva si nu e sanatos! Daca imi place careva ii spun, apoi unul din noi isi schimba locul de munca!

    0
    0

  • nicu pe 3 Apr 2008, 04:32
    "aux calendes grecs"

    Sfatul meu : sa-si faca culpu cu acel coleg de birou .Aventurile nu-si au locul intr-un cuplu ; ce-ar fi daca fiecare ar avea aventuri , cu colegii de birou ??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod