Radu Sarbu lanseaza Mr& Ms

Facebook Twitter Comenteaza
Radu Sarbu lanseaza Mr& Ms

Noul proiect marca Radu Sarbu, ex O-Zone, va fi lansat pe 2 aprilie in unul dintre cele mai selecte si luxoase club-uri din Moscova, "Metelitsa Club". Faimos in intreaga Rusie pentru ca, de 14 ani, este gazda perfecta a show-urilor artistilor de renume international, clubul va gazdui in aceasta seara, 2 aprilie, un dublu eveniment: prezentarea oficiala a albumului de debut al trupei NEXT (trupa ce promite sa ajunga departe) si lansarea noului proiect al lui Radu Sirbu - MR.&MS. Piesa de debut a trupei este "Love Is Not A Reason To Cry".

La acest evenimente vor fi prezente si personalitati din industria muzicala din Rusia: Yulia Kovalchuk, Aleksei Potehin, Elena Terleeva, Aleksei Vorobyov.Radu si misterioasa voce feminina inclusa in proiectul MR.&MS., acompaniati de intreaga echipa care a lucrat la acest proiect, au plecat in Rusia ieri si au fost intampinati la aeroport de o delegatie compusa din membri ai staff-ul clubului, dar si de o echipa din partea casei de discuri care ii reprezinta pe cei de la NEXT.

Radu si echipa lui vor ramane in Moscova o saptamana intreaga. In toata aceasta perioada, noua trupa, MR.&MS., va avea o campanie extinsa de promovare, care va include o conferinta de presa, multiple sesiuni foto pentru reviste si interviuri pentru cele mai importante posturi TV si radio din Rusia. "Un program foarte incarcat, insa nu se poate altfel!", zambeste Radu.

"Va fi obositor, fara indoiala, dar trebuie sa reusim sa le facem pe toate in aceasta saptamana, pentru ca dupa lansarea din Moscova vor urma lansari si in alte tari din fosta Uniune Sovietica. Ne pregatim, de asemenea, si pentru lansarea din Romania!".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod