Wiki, un ceas retro destept

Ceasul desteptator Wiki DIY MP3 arata ca unul foarte vechi, pe care probabil ca l-ai vazut la parintii sau bunicii tai acasa, dar este mai destept decat pare.
Ceasul desteptator Wiki DIY MP3 arata ca unul foarte vechi, pe care probabil ca l-ai vazut la parintii sau bunicii tai acasa, dar este mai destept decat pare. Wiki se conecteaza la computerul tau, unde ii poti seta alarma dupa bunul tau plac, adica daca vrei, te poti trezi pe sunetul melodiei preferate, ba poti chiar inregistra sunetul pe care vrei sa il auzi la trezire.

Partea frumoasa abia acum urmeaza: ceasul Wiki iti permite sa alegi melodii diferite pentru fiecare zi a saptamanii, pana cand ceasul ramane fara baterii.

Daca nici una dintre cele 30 de sonerii existente nu iti place, poti sa inregistrezi pana la 50 de secunde de pe un fisier mp3.
Ceasul Wiki functioneaza cu trei baterii de tip AA (neincluse), cantareste 410 grame si are dimensiunile 18 x 12 x 6,5 centimetri. Il gasesti pe site-ul www.tu.ro, la sectiunea "cado", unde costa 70 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod