Volkswagen Polo Match. Poate va "potriviti"

Volkswagen Polo Match este in cautarea unei proprietare. Cerinte: vesela, sexy si gata sa se bucure de tot ceea ce ii poate oferi o nemtoiaca.

Vara aceasta Volkswagen ne pregateste o masinuta speciala, ieftina, condimentata cu cateva accesorii care cu siguranta vor intoarce privirile trecatorilor: Polo Match. Jantele de 15 inch din aluminiu, proiectoarele de ceata, grila frontala cromata si farurile fumurii vor spune tuturor ca te afli la volanul unei editii speciale.

Pentru ca vara iti doresti sa simti aerul trecandu-ti prin par, Polo Match vine echipat cu o trapa electrica care te va racori mai repede decat aerul conditionat semi-automat.

Volanul din piele, tapiseria speciala cu plafonul gri antracit, oglinzile electrice si radio CD-ul cu mp3 vor spori confortul interior si te vor face sa te indragostesti de mica nemtoaica.

Veti deveni in scurt timp bune prietene, Polo Match urmand sa fie alaturi de tine in cele mai intense momente ale verii. Masina iti va oferi trei motoare pe benzina, cu o putere intre 70 si 102 cai putere, sau trei propulsoare economice diesel cu puteri cuprinse intre 70 si 100 de cai putere.

Preturile pentru modelul Polo Match incep de la 13.500 de euro si sfarsesc la 16.000 de euro, in functie de cat de echipata vrei sa fie mica ta prietena.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod