Volkswagen Polo maraie amenintator de sub carapacea portocalie

Volkswagen Polo GT-Rocket este cea mai noua editie limitata pregatita de nemti pentru cei care isi doresc o masina mica dar nervoasa.

Daca va plac masinile mici si sportive Volkswagen va pregateste ceva nou: o editie speciala a modelului Polo, hatchback-ul atat de des inatalnit si pe sosele din Romania. Polo GT-Rocket, asa cum a fost el botezat de catre germani, priveste amenintator de sub caroseria vopsita intr-un portocaliu aprins, culoare care poate fi inlocuita la cerere cu un alb perlat, argintiu sau negru.

Privirea incruntata este subliniata de farurile cu contur negru care te fac sa arunci ochii cu teama spre aceasta noua aparitie ciudata.

Jantele de 17 inch il fac sa arate ca un atlet robust gata sa ia startul intr-o competitie de viteza. La interior senzatia de mini pilot se pastreaza multumita scaunelor sport si a tapiseriei in doua culori, bine asortate si gata sa impresioneze si restul pasagerilor.

Cand vine vorba insa de motorizari, Volkswagen Polo GT-Rocket, toarce ca o pisicuta blanda pentru ca nu va dispune de o putere nemaipomenita asa cum ne asteptam. Cel mai mult, sub capota lui polo GT se vor afla 130 de cai putere.

Si cand te gandesti ca toate aceste brizbizuri vin cu un pret de 16.785 de euro, aproape ca iti vine sa iti iei gandul de la aceasta masinuta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod