Vezi cine te cauta cu vizorul electronic

Atunci cand vrei sa vezi foarte clar cine iti bate la usa, fara sa fii nevoita sa te uiti prin gaura mica a vizorului, poti folosi vizorul electronic Brinno PHV132512
Atunci cand vrei sa vezi foarte clar cine iti bate la usa, fara sa fii nevoita sa te uiti prin gaura mica a vizorului, poti folosi vizorul electronic Brinno PHV132512.

Vizorul electronic foloseste un ecran LCD pentru a-ti arata cine este dincolo de usa si acesta poate fi vazut cu usurinta de catre oricine, inclusiv de copiii mici.

Chiar daca in afara locuintei tale nu este lumina suficienta, vizorul electronic lumineaza imaginea si iti permite chiar sa o maresti. O prima apasare a butonului porneste vizorul electronic, iar cea de-a doua apasare va afisa imaginea marita.
Inca o apasare si revii la imaginea normala si tot asa.

Brinno functioneaza cu doua baterii sau acumulatori AA si pentru a prelungi durata de viata a acestora, se va stinge dupa 10 secunde.
Vizorul poate fi montat in locul vizorului clasic pe usi cu grosimea cuprinsa intre 35 si 57 de milimetri.

Poti cumpara vizorul electronic de pe Amazon, unde costa 120 de dolari.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • abel pe 1 Nov 2010, 12:32
    cat !

    poi de ce nu afizsati pretul in roni? numai asa veti vinde

    0
    0

  • Chitac_acasa pe 15 Aug 2010, 09:06
    Vizor electronic use

    M-ar interesa un vizor care sa faca si inregistrari din fata usii, si in cazul in care nu am fost acasa. La intoarcere, sa pot viziona cine ma cautat. Astept raspunsul Dvst. Cu stima Chitac V.-Brasov-Romania

    0
    0

  • Baceanu Mugur pe 26 Iun 2010, 15:58
    vizor electronic

    Ma interesaeaza un astfel de vizor dar detaliile tehnice sunt insuficiente.Daca sunteti amabili si imi puneti pe mail detalii din cartea tehnica si acestea ma satisfac am sa comand. Va multumesc anticiapat, BM.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod