Sony TX5, camera foto rezistenta la apa

Daca pana acum foloseai o camera foto Sony Cyber Shot pentru a face fotografii la petreceri, prietenilor, familiei etc, un nou model care va fi lansat de Sony in luna martie, TX5, are o calitate in plus: vei putea fotografia si sub apa.
Daca pana acum foloseai o camera foto Sony Cyber Shot pentru a face fotografii la petreceri, prietenilor, familiei etc, un nou model care va fi lansat de Sony in luna martie, TX5, are o calitate in plus: vei putea fotografia si sub apa. TX5 este prima camera foto subacvatica din gama CyberShot. Nu mai trebuie sa-ti faci griji, la piscina sau pe litoral, ca aparatul foto s-ar putea uda, pentru TX5 nu va mai fi o problema.

TX5 are senzor de 10,2 Megapixeli, zoom optic 4x, memorie interna de 45 MB, posiblilitatea de a realiza imagini panoramice si filmeaza in High Definition, 720p cu 30 de cadre pe secunda. Dimensiunile camerei foto sunt 94 x 57 x 18 milimetri, iar ecranul are diagonala de 3 inch. Cat despre cardurile de memorie, TX5 functioneaza atat cu Memory Stick, cat si cu SDHC. Acumulatorul incarcat va "rezista" pentru a fotografia aproximativ 250 de cadre.

Sony nu a anuntat inca un pret pentru aceasta camera foto, dar stim ca va fi disponibila abia din luna martie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod