Seat Adorada este mica, mov si... adorabila

Un dealer Seat din Brasov a dat nastere unei editii speciale Seat, botezata Adorada, care se individualizeaza prin jantele si vopseaua unicat.

Daca va doriti o masina unica, care sa intoarca ochii trecatorilor si sa va faca sa va simtiti bine la volanul ei, puteti alege sa mergeti zilele acestea la Brasov. Ce puteti vedea acolo? Un Seat Ibiza care cu siguranta va va cuceri pe loc.

Ea este noua Ibiza Adorada, primul model unicat creat in Romania, de dealerul Dip Motors din Brasov, care va putea fi admirata la standul reprezentantului, in cadrul Brasov Auto & Accesorii Show 2008.

Micul model de fete se simte bine in noua sa culoare "Dip Purple-Metallic", creata special de pentru aceasta masina de catre echipa de vopsitorie a dealerului Dip Motors.

Look-ul sexy este completat de un set de jante de 15 inch cu aspect "powder black" care contrasteaza perfect cu aspectul exterior.

Seat Adorada demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca mov-ul se poarta si este la mare pret in aceasta primavara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod