Rama foto cu scanner incorporat

Aproape fiecare producator de electronice are in portofoliu si o rama foto.
Aproape fiecare producator de electronice are in portofoliu si o rama foto. Sistemul e relativ simplu: fie rama foto are memorie interna pe care copiezi fotografiile de pe computer sau direct de pe camera foto, fie necesita un card de memorie pe care stochezi fotografiile.

Rama foto de la Hammacher Schlemmer face mai mult decat sa afiseze imaginile pe care le ai deja in format digital: iti scaneaza fotografiile vechi, tiparite pe hartie, apoi ti le arata intr-un slideshow si, daca vrei, poti urmari prezentarea fotografiilor pe fundalul sonor ales de tine.
Rama foto are memorie interna de 1 GB, suficienta pentru 3.000 de fotografii.

Pentru a le scana, trebuie doar sa asezi fotografiile tiparite in fata ramei si sa apesi un buton, iar aceasta le converteste in imagini digitale in format JPEG, la o rezolutie de 300 dpi. Display-ul TFT LCD al ramei foto are diagonala de 8 inch si iti afiseaza fotografiile la rezolutia 800 x 600.

Rama foto de la Hammacher Schlemmer poate afisa si ora si data intr-un calendar-imagine, ruleaza fisiere video MPEG si este compatibila PictBridge.

Odata ce ai scanat fotografiile vechi, le poti copia din memoria interna a ramei foto pe un card de memorie MS, SD, xD, MMC sau CF sau pe un stick de memorie, dupa care le poti transfera in computer, atata timp cat acesta ruleaza unsistem de operare Windows XP, Vista sau 7 sau Mac OS X.

Toate functiile ramei foto pot fi usor accesate fie folosind butoanele de pe rama, fie telecomanda cu care aceasta este livrata.
Dimensiunile pe care trebuie sa le aiba fotografiile pe care vrei sa le scanezi sunt de 3,8 x 5 cm sau 10 x 15 cm.

Poti cumpara aceasta rama foto de pe site-ul Hammacher Schlemmer; costa 200 de dolari plus taxele postale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod