Peri va scapa de traficul aglomerat si opririle dese la benzinarie

Great Wall Peri este un model chinezesc care functioneaza doar cu energie electrica si se poate strecura foarte usor prin jungla traficului urban.

Nu-i asa ca in orasele acestea aglomerate si poluate va doriti sa faceti ceva pentru mediu? Un vehicul electric este cea mai buna solutie. Chinezii incep si ei sa se gandeasca la acest lucru si au dezvaluit saptamana aceasta o masina mica, perfecta pentru oras care va consuma doar energia prizelor dumneavoastra. Este vorba despre Peri, un model chinezesc construit de producatorul de automobile Great Wall, care copiaza perfect actualul Fiat Panda.

Motorul electric cu care functioneaza Great Wall Peri dezvolta 67 de cai putere si este alimentat de o baterie litiu ion care te poate duce pe tine si prietenele tale peste 180 de kilometri fara incarcare.

Daca nu sunteti nici o maniaca a vitezei, cei 130 de km/h ai micului model vor fi mai mult decat suficienti. Din pacate micul model electric va fi disponibil mai intai in China, urmand ca in anii urmatori sa ajunga si pe piata romaneasca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod