O noua masina pentru orasele aglomerate: Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo prezentat weekendul acesta cel mai nou model al sau. Este vorba despre un model mic, pentru orasele aglomerate, botezat Mi.To.

Constructorul italian de automobile Alfa Romeo a venit cu o noua solutie pentru orasele aglomerate, o masina mica, cu un design placut, capabila sa se strecoare prin traficul urban.

Numele noului model este Mi.To, o combinatie a primelor doua litere ale oraselor Milano si Torino. Explicatia oferita de italieni a fost simpla: jocul de cuvinte vinde din dorinta de a evoca legatura dintre Milano, locul unde au luat nastere primele forme ale modelelor Alfa, si Torino, locul unde vor fi produse exemplarele constructorului italian.

Desi este un model de clasa mica, Alfa Romeo Mi.To se poate lauda cu dimensiuni destul de generoase: o lungime de 4.06 metri, o inaltime de 1.44 metri si o latime de 1.72 metri.

Modelul italian va putea transporta pana la cinci pasageri si va fi propulsata de mai multe motoare pe benzina sau motorina, cu o putere cuprinsa intre 90 si 155 de cai.

Pentru a se adapta unor clienti cu stiluri de sofat diferite, Alfa Romeo a introdus pe Mi.To un sistem inovativ botezat DNA, care controleaza motorul, franele, directia, suspensiile si cutia de viteze. Soferul va avea de ales intre trei moduri de functionare ale sistemului DNA: unul sportiv (Dynamic), unul pentru traficul din orasele aglomerate (Normal) si unul pentru siguranta maxima in conditii de aderenta scazuta (All-Wheater).

Noul model italian va fi introdus pe pietele europene incepand cu luna iulie a acestui an.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristo pe 31 Mar 2008, 10:17
    scumpa mi.to

    costa 35.000 euro fara taxe

    0
    0

  • carmen pe 23 Mar 2008, 13:42
    mi.to

    frumoasa masina...pentru o fata...

    0
    0

  • ofelia pe 20 Mar 2008, 10:46
    mi.to

    dragutica masinuta! cred ca as arata bine la volanul ei! dar oare cat costa?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod