Imprimante pentru femeia moderna

Gadgeturile destinate exclusiv femeilor sunt, de in marea lor majoritate, colorate in roz sau "ornate" cu tot felul de briz-brizuri sau "bling-bling". Fara sa urmeze aceste sterotipuri, dar adresandu-li-se in principal femeilor, imprimantele ..
Gadgeturile destinate exclusiv femeilor sunt, de in marea lor majoritate, colorate in roz sau "ornate" cu tot felul de briz-brizuri sau "bling-bling". Fara sa urmeze aceste sterotipuri, dar adresandu-li-se in principal femeilor, imprimantele HP din noua serie Photosmart sunt dotate cu functii inteligente, dar raman, in acelasi timp, usor de folosit.

In Statele Unite ale Americii, 40 la suta din cumparaturile de produse electronice sunt facute de femei, acestea fie cumparand, fie influentand cumpararea a mai mult de jumatate dintre produsele electornice.
Noua serie Photosmart de la HP se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor si imbina avantajele unei imprimari de calitate cu simplitatea functiilor si cu toate tehnologiile pe care ti le-ai dori atunci cand vine vorba de imprimare.

Multifunctionala HP Photosmart Premium nu este roz, dar este usor de folosit, nu este stralucitoare, dar te poate ajuta sa corectezi fotografiile pe care vrei sa le printezi, nu este catifelata, dar iti pune la dispozitie cele mai noi tehnologii de imprimare. Tehnologia TouchSmart ofera un plus de comoditate in utilizarea functiilor de imprimare, astfel incat chiar si uncopil poate sa o foloseasca, fara a mai fi necesar un computer.

Pentru ca imprimanta se poate conecta wireless la orice computer din apropiere, prin tehnologiile Bluetooth si Wi-Fi, te va scuti de grija unor cabluri in plus si ai avantajul de a o putea fixa altundeva decat pe birou, in cazul in care nu ai suficient spatiu.


Temele de casa, proiectele de la serviciu sau fotografiile pot fi tiparite doar cu o atingere, oferind culori intense pentru amintirile din vacanta sau momentele abia petrecute in casa. Cu ajutorul unui card de memorie incorporat ?i a ecranului Touchsmart, poti naviga u?oar prin colec?iile de fotografii sau prin meniul imprimantei. Imprimanta HP Photosmart Premium All-in-One TouchSmart, varful acestei serii, se prezinta cu un ecran tactil mare, de 8,9 centimetri, care vine in intampinarea nevoilor tale de a vizualiza, edita ?i imprima fotografii cu usurinta si la o calitate inalta.
Merita amintita aici si functia de imprimare pe ambele parti ale unei coli, care te va ajuta sa economisesti hartia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod