Immortal - ochelari de soare cu camera video incorporata

Am mai prezentat camere video pentru oamenii in miscare, adica asa-numitele "action cameras" sau "action cams", dar aceasta este prima pereche de ochelari de soare cu camera video incorporata.
Am mai prezentat camere video pentru oamenii in miscare, adica asa-numitele "action cameras" sau "action cams", dar aceasta este prima pereche de ochelari de soare cu camera video incorporata.

Ochelarii de soare comercializati de Immortal au camera de 3 MegaPixeli care poate filma cu 25 de cadre pe secunda la rezolutia de 736x480 si memorie interna de 4 GB. Functioneaza cu o baterie incorporata (o incarcare tine doua ore si jumatate, iar reincarcarea se face la priza).

Ochelarii sunt livrati cu trei perechi de lentile: incolore, portocalii si gri inchis, acestea doua din urma fiind polarizate.
Sunt ideali atunci cand vrei sa le arati prietenilor cat de mult te-ai distrat la ski, ce cladiri spectaculoase si ce muzee ai vizitat in concediu. Ochelarii  de soare cu camera video au un singur neajuns: nu sunt rezistenti la apa, ceea ce inseamna ca nu-i vei putea folosi ca sa filmezi la surfing sau cand stai intinsa pe salteaua gonflabila, in piscina.

O pereche de ochelari Immortal costa 264 de lire sterline (aproximativ 1.300 de lei). Atentie! Daca vrei sa iti cumperi acesti ochelari, trebuie sa stii ca vor fi livrati cu un incarcator care poate fi folosit doar la prizele din Marea Britanie; va trebui sa cumperi si un adaptor pentru prizele noastre.

Iata-i in "actiune":

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roby pe 5 Apr 2012, 17:46
    se gasesc si mult mai ieftin in Romania

    Am mai cautat, pe net , plus ca transportul din Anglia vine mai scump, am gasit pe site-ul asta cu 5 megapixeli, pentru cei interesati , si mai ieftini : http://www.spypro.ro/camere-spion/ochelari-cu-camera/ochelari-de-soare-cu-camera-x4s.html .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod