Honda Jazz Hybrid, primul hibrid de clasă B lansat în lume, este disponibil din această toamnă şi în România

Modelul, unic în segmentul său prin flexibilitatea spaţiului interior, oferă un spaţiu de depozitare generos datorită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, ca şi în cazul versiunilor non-hibride. În spaţiul interior astfel obţinut încap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantelele de apartament mari sau chiar un suport de umeraşe.
Cutia automată cu variaţie continuă, dar şi designul interior şi exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte și manevrabilitatea ridicată, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, îl fac o alegere ideală pentru deplasările în oraş.

În afară de eficienţa demonstrată a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat şi cu tehnologii care protejează mediul şi eficientizează consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

Honda Jazz Hybrid este disponibil în reţeaua dealerilor Honda, la un preţ de la 14,190 Euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic.
Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0.99% / an.

Jazz Hybrid este disponibil în culoarea oficială, Premium White Pearl.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod