Delta Touch2O - viitorul in bucataria ta

Robinetii Delta cu tehnologie Touch2O reprezinta viitorul bucatariilor moderne. Acestia sunt dotati cu mai multi senzori care pornesc si opresc robinetul fara sa mai fie nevoie sa invarti vreo rotita ori sa ridici vreo clapeta.
Robinetii Delta cu tehnologie Touch2O reprezinta viitorul bucatariilor moderne. Acestia sunt dotati cu mai multi senzori care pornesc si opresc robinetul fara sa mai fie nevoie sa invarti vreo rotita ori sa ridici vreo clapeta. Poti porni si opri apa atingand doar robinetul cu incheietura mainii, cu bratul sau cu cotul. Robinetul ramane, astfel, curat atunci cand mainile tale sunt murdare.

Robinetul Delta Touch2O poate fi pornit si oprit in doua moduri: folosind manerul cu care este dotat sau atingand robinetul.
Temperatura apei este controlata manual, tot cu ajutorul manerului, la fel ca la orice alt robinet. Atunci cand pornesti robinetul cu ajutorul senzorilor, temperatura apei va fi cea de la ultima utilizare.

Fluxul apei poate fi controlat doar manual, ca si la robinetii obisnuiti. La fel ca si temperatura, in modul "Touch", fluxul apei ramane acelasi de la utilizarea anterioara.

Robinetul dotat cu Tehnologia Touch2O beneficiaza si de un sistem de siguranta, care inchide robinetul dupa patru minute in care apa a curs degeaba (fara "activitate" in jurul robinetului).


Robineti Delta cu tehnologie Touch2O sunt foarte utili atunci cand ai mainile murdare si vrei sa pornesti apa - si de obicei, atunci cand ai nevoie de apa, esti murdara pe maini si inevitabil vei murdari si robinetul. Ca sa-ti fie si mai usor sa speli vasele ori alimentele din chiuveta, robinetii au varful detasabil. Prinderea acestuia la loc nu va fi o problema, pentru ca au un magnet.

Pretul unui astfel de robinet este de aproximativ 350-370 de dolari. Deocamdata este disponibil doar in SUA si onlinel mai multe poti afla de pe site-ul deltafaucet.com, unde poti vedea si un filmulet cu robinetul-minune in actiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod