Camera video GoPro filmeaza din perspectiva ta

Te pasioneaza camerele video, dar nu-ti place ca sunt prea mari pentru a le lua cu tine peste tot si pentru a filma absolut tot ce vezi tu?
Te pasioneaza camerele video, dar nu-ti place ca sunt prea mari pentru a le lua cu tine peste tot si pentru a filma absolut tot ce vezi tu? Atunci micuta camera video GoPro Helmet Hero Wide este pentru tine. Aceasta filmeaza din perspectiva ta atunci cand conduci motocicleta, bicicleta, tricicleta, trotineta :), cand cobori pe partia de ski sau cand "alergi" cu ski-jetul etc. Posibilitatile sunt nelimitate.

GoPro incape chiar si in cea mai mica poseta. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Iata care sunt dimensiunile sale: 4,45 x 5,84 x 3,18 centimetri.
Cantareste 139 de grame si este rezistenta la apa si socuri; o poti lua cu tine chiar si la scufundari, pentru ca rezista sub apa pana la 30 de metri.

Camera video este dotata cu senzor CMOS de 5 megapixeli, filmeaza la rezolutia maxima de 512 x 384 pixeli si face si fotografii de 2.592 x 1.944. Formatul video este AVI cu 30 de cadre pe secunda.

GoPro are lentile din sticla, diafragma f/2.8, si filmeaza ultra-wide, avand un unghi de cuprindere de 170 de grade. Asta inseamna ca, daca o asezi pe cap si filmezi in fata, ceea ce vezi si tu, vei putea sa-ti vezi nu doar nasul, ci chiar degetele de la picioare.
Camera poate fi setata sa filmeze continuu, sa fotografieze la fiecare doua sau cinci secunde, sa faca fotografii "in rafala" de cate trei cadre pe secunda sau la 10 secunde dupa declansarea butonului.

Memoria interna de 16 MB poate fi extinsa pana la 4 GB, cu un card de memorie SD. Asta inseamna ca poti filma incontinuu timp de aproape doua ore (56 de minute video sau 1.950 poze cu un card de 2 GB si 112 minute cu un card de 4 GB). Alimentarea se face de la doua baterii sau acumulatori tip AAA.
Pozele si filmele se pot descarca in calculator fie prin cablul USB cu care este vanduta, fie de pe card, cu un cititor de carduri. Poti conecta camera GoPro si la televizor, ca sa vezi pe ecran ceea ce ai filmat.

Camera se livreaza impreuna cu o carcasa subacvatica, dar si cu mai multe sisteme de prindere, pentru diverse suprafete. GoPro Helmet Hero Wide costa 898 de lei si o poti cumpara de pe site-ul F64.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 18 Nov 2009, 16:00
    Excelenta jucaria

    Mi-am cumparat si eu o astfel de camera de pe F64.ro (nu acest model ci cel cu lentila wide) si mai multe accesorii de prindere. Pur si simplu excelenta jucarica ! La mare, la munte, pe motocicleta, la ski etc, o am mai mereu in geanta gata de actiune :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod