Ursuletul-spion

Sa spionezi pe cineva nu este frumos si nici foarte etic, ar zice unii. De acord, dar s-o spionezi pe cea in grija careia iti lasi copilul este aproape o necesitate, intr-o...
El este ursuletul care-ti poate spune cum se poarta bona cu micutul tau. Sa spionezi pe cineva nu este frumos si nici foarte etic, ar zice unii. De acord, dar s-o spionezi pe cea in grija careia iti lasi copilul este aproape o necesitate, intr-o lume in care povestile despre dadace violente apar tot mai des la stiri.
Un ajutor in aceasta privinta il da site-ul knowyournanny.com ("Cunoaste-ti bona"), care vinde un foarte dragut si inocent, in aparenta, ursulet de plus, cu o camera video bine ascunsa.


Vei sti ce fac bona si copiii tai cat timp esti plecata de acasa si asta intr-un mod inteligent: ursuletul nu inregistreaza tot timpul, ci are un sistem de inregistrare activat de miscare. Daca nu e nimeni in camera si deci nu se intampla nimic, inregistrarea se opreste, iar cand senzorii detecteaza miscarea - de la distanta de 9 metri - inregistrarea porneste din nou, oprindu-se la un minut dupa ce camera a fost din nou parasita.

Economisesti, astfel, energia bateriei, nu trebuie sa-ti bati capul cu inregistrari foarte lungi si vezi doar ceea ce te intereseaza: ce se intampla atunci cand tu nu esti acasa.
In modul stand-by, bateria ramane incarcata timp de un an, iar in modul de inregistrare, aceasta functioneaza timp de 20 de ore. Filmuletele inregistrate in formatul 460 x 480 sunt salvate pe un card de memorie SD si le poti urmari direct pe ecranul televizorului, fara sa mai fie nevoie sa le copiezi intai in computer.

Ursuletul cantareste aproximativ 3,5 kilograme si costa nu mai putin de 649 de dolari.

Ce primesti:

  • ursuletul cu camera video incorporata si bine ascunsa
  • acumulator din Li-ion
  • incarcator pentru acumulator
  • card SD de 4 GB
  • cititor pentru SD
  • telecomanda
  • manualul de utilizare
  • un cablu conector pentru televizor

Poti cumpara ursuletul de aici knowyournanny.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod