Terry, testoasa care sufera de sindromul Tourette

Terry se prezinta, pe site-ul personal, ca fiind "un animal cu o problema grava".
Terry se prezinta, pe site-ul personal, ca fiind "un animal cu o problema grava". Este o broasca testoasa de jucarie, care sufera de sindromul Tourette, o boala in care se observa, printre altele, tendinta de a utiliza cuvinte obscene, de natura scatologica sau sexuala.

Povestea lui Terry incepe in fabrica unde a fost "adusa la viata", unde, spune broasca testoasa, a realizat ca nu este la fel ca alte testoase. Celelalte animale din fabrica de jucarii erau programate sa spuna lucruri frumoase despre flori, iepurasi pufosi si bebelusi, o mica eroare a facut ca Terry sa nu se poata opri din injurat.

"Mi-a fost destul de greu, ca tanara testoasa, sa trec prin toate acestea.
Cel mai tare m-a durut sa vad cat de amuzati erau cei din jur de 'iesirile' mele. Nici nu apucam sa scot o injuratura, ca toata lumea radea isteric. Cat de umilitor! Nu cred ca le pasa de felul in care ma faceau sa ma simt"
, isi continua Terry confesiunea, presarata cu injuraturi pe care le-am cenzurat, pentru a va proteja de injuraturile testoasei.

Lasand gluma la o parte, Terry este o testoasa care nu face altceva decat sa injure, iar injuraturile sunt activate de un senzor de miscare. Asta inseamna ca ori de cate ori detecteaza o miscare in jurul sau, Terry va porni o avalansa de injuraturi.

Daca povestea testoasei te-a impresionat si vrei s-o primesti sub acoperisul tau, iata ce trebuie sa stii despre ea:

  • Are in palmares peste 25 de injuraturi dure;
  • Il poti seta sa injure "moderat" (copiii pot asista numai cu acordul parintilor) sau dur (injuraturile fiind interzise copiilor);
  • Toate injuraturile sunt in limba engleza, dar chiar si asa, aceasta este o jucarie pentru adulti;
  • Terry functioneaza in doua moduri: atunci cand senzorul de miscare este activat sau testoasa este intotdeauna "pe faza";
  • Atat mainile, cat si capul testoasei se misca;
  • Dimensiunile cutiei in care este livrata jucaria sunt de aproximativ 18,6 x 12,6cmx 13,1 centimetri;
  • Testoasa functioneaza cu trei baterii AA.

Testoasa poate fi vizitata pe site-ul propriu, www.terryturtlexxx.com, iar daca vrei sa o cumperi, o gasesti pe gadgetbox.ro, la pretul de 88 de lei.
Aici suntem sfatuiti ca, daca nu vrem sa ne pierdem locul de munca in aceste vremuri de criza, este recomandat sa il ascundem pe Terry atunci cand seful ne face o vizita in birou. Corect!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod