Tastatura Natural Ergonomic de la Microsoft, o minune... ergonomica

Cum arata tastatura ta? Este un model clasic, eventual cu taste galagioase, care ii enerveaza pe cei din jurul tau? Poate ca este timpul sa investesti intr-o tastatura ergonomica.
Cum arata tastatura ta? Este un model clasic, eventual cu taste galagioase, care ii enerveaza pe cei din jurul tau? Poate ca este timpul sa investesti intr-o tastatura ergonomica.

Exista o multime de modele pe piata, dar am ales modelul Natural Ergonomic Keyboard 4000 de la Microsoft pentru ca e o tastatura care face toti banii.

Trebuie spus inca de la inceput ca nu este o tastatura ieftina, pretul de aproximativ 180 de lei putand parea prohibitiv. Daca, odata ce ai aflat cat costa, te-ai intrebat daca stie sa faca si mancare de banii astia, atunci nu este pentru tine...


In schimb, in cazul in care lucrezi mult la calculator, probabil ca stii cat de incomoda poate fi o tastatura ne-ergonomica. Odata ce te obisnuiesti sa lucrezi cu o tastatura ergonomica, este greu sa te intorci la modelul clasic.

Tastatura ergonomica de la Microsoft te scapa de durerile de la incheieturile mainilor, iar materialul din care este facuta e atat de confortabil, incat nu-ti vine sa te mai opresti din tastat. Si materialul nu este singurul lucru confortabil la aceasta tastatura... Pozitia mainilor este extrem de comoda, astfel incat ai senzatia ca tastatura lucreaza singura.

In plus, Natural Ergonomic Keyboard 4000 are si o multime de taste utile: zoom pentru ajustarea marimii imaginii, cinci taste rapide care pot fi personalizate, taste multimedia (trei pentru volum si o tasta play/pause), My Favorites, Calculator, trei taste pentru navigare: Web, cautare si e-mail, plus patru taste usor accesibile (deasupra tastaturii numerice): semnul =, cele doua paranteze rotunde si backspace.


Asa cum spuneam, tot ce trebuie sa faci este sa-ti asezi mainile confortabil pe plasticul moale din care este realizata tastatura si totul va merge de la sine.

Pentru instalare, ai nevoie de 60 MB spatiu liber pe hard disk (instalarea ocupa 100 MB). Tastatura se conecteaza la PC fie prin USB, fie prin portul PS2.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod