Romania e pe harta!

Bineinteles ca Romania este pe harta lumii, dar acum ne referim la harta producatorilor de sisteme de navigatie GPS. Asta pentru ca e intotdeauna important sa stii unde te afli si incotro te indrepti.
Bineinteles ca Romania este pe harta lumii, dar acum ne referim la harta producatorilor de sisteme de navigatie GPS. Asta pentru ca e intotdeauna important sa stii unde te afli si incotro te indrepti. Si, in cazul in care nu stiai care sunt cele mai bune sisteme de navigatie prin GPS, ei bine, "Stuff" le-a testat pe toate si iti poate spune tot ce te intereseaza despre ele.

GPS Evolio
Reteaua magazinelor Metro

Chiar daca nu ne putem lauda deocamdata cu o linie de productie si cu un brand care se ocupa de partea hardware, Evolio este un brand despre care veti mai auzi, cu siguranta. Baietii au avut ideea sa combine doua lucruri bune si sa obtina o solutie mult mai buna.


Mai exact, iGo Europa a facut casa buna cu un alt soft de navigatie, iar prin optimizarea celor doua, Evolio stie sa te conduca fix la destinatie, fara sa-ti mai dea atat de enervantele erori care te anunta cu nonsalanta ca locatia indicata de tine nu este cunoscuta.

Evolio stie sa te si distreze cat timp esti in masina, deci se descurca binisor la capitolul redare de muzica si chiar de video, iar daca ai curajul sa pasezi sistemul pe bancheta din spate, celor mici, credem ca se vor distra cu jocurile instalate pe Evolio.

Garmin Nuvi 200W
www.rqa.ro

Cei de la Garmin vin sa ne ajute in misiunea de a alege un GPS potrivit calatoriilor noastre si ne pun sub nas noul model Nuvi 200W.
Ecranul este de 3,4 inch si, bineinteles, ofera functia touchscreen. La pretul de 299 euro, Nuvi 200W va include cartografiere detaliata preincarcata a Italiei si Greciei, cu optiune de incarcare a Atlasului Digital al Romaniei.

Sistemul mai dispune de o antena interna GPS de senzitivitate inalta. Daca totusi ai dat-o in bara cu traseul, Nuvi iti va recalcula imediat ruta. GPS-ul te va ajuta si in gasirea punctelor de interes ca restaurante, hoteluri, benzinarii etc.

Mio C720 + MioMap v3.3 Europa Full
www.itplaza.ro

Vacanta inseamna pentru multi plecari in tari calde sau reci (depinde de preferinte). Plecat prin locuri straine inseamna "necunoscut", mai precis posibilitate ridicata de a te pierde pe drum.
Dar nu si daca ai un GPS Mio C720, care este blindat cu harta Europa Full.

Acesta are un ecran de 3,4 inch, lucru care face descifrarea hartilor foarte clara. Poti alege informatiile care vor fi afisate cu urmatoarele patru manevre, punctele locale de interes, locatiile aparatelor radar si date referitoare la ruta si timpi.

Iar daca acum totul e clar, foloseste Mio ca mp3-player sau ca album foto. Iar pozele le poti face tot cu Mio... pentru ca are integrata o camera foto de 2 MP. Ce GPS mai stie sa faca asa ceva?

Novogo S900BT
www.itplaza.ro

Daca te-ai ratacit pe undeva prin Europa, te sfatuim sa folosesti GPS-ul Novogo. Il cumperi si ai in pachet harta Europei de Vest si de Est.
De acum, poti sa te plimbi linistita in orice colt al Europei pe care l-ai evitat pana acum.

Este foarte simplu de folosit, datorita display-ului destul de mare. Daca vrei, iti poti butona si telefonul pe acest GPS, prin intermediul Bluetooth. Pacat insa ca nu recunoaste cardurile de memorie de 4 GB - singurele care functioneaza sunt cele de maximum 2 GB.

Vei invata sa il folosesti in cateva minute, iar instalarea lui dureaza si mai putin. Simplitatea si eficienta sunt trasaturile de baza ale GPS-ului Novogo.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • secareanu gheorghe pe 22 Ian 2010, 16:10
    despre gps novogo s900bt

    merita din plin !e foarte bun m-a invatat sa merg pana in Gemania fara nici un fel de probleme . e un adevarat tovaras de drum calm intelept descurcaretsi corect mai ales la depasirea vitezei Acum vreau sa-i reactualizez harta pentru ca au aparut noi sensuri giratorii si nu stiu cum sa procedez .Ma ajuta cineva?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod