O geanta inteligenta

In ultima vreme, toate gadgeturile trebuie sa aiba un "i" inaintea numelui, dupa modelul introdus de Apple (incepand cu iMac si continuand cu iPod, iPhone etc.)...
In ultima vreme, toate gadgeturile trebuie sa aiba un "i" inaintea numelui, dupa modelul introdus de Apple (incepand cu iMac si continuand cu iPod, iPhone etc.) - aceasta este reteta de succes pe care vor s-o incerce toti producatorii de gadgeturi in epoca web 2.0.

Astfel, iBlaze lanseaza "geanta inteligenta" special conceputa pentru utilizatorii de iPod. iBlaze iPod intelligent bag are un buzunar special pentru iPod si un panou realizat din silicon rezistent la apa, cu butoane pentru volum si pentru selectarea pieselor.


Geanta inteligenta este suficient de mare pentru un laptop cu ecranul de maximum 17 inch, intrucat, spun cei de la iBlaze, "cei care au un iPod sunt, in general, oameni care se inconjoara de tehnologie, astfel incat este foarte probabil sa aiba si un laptop pe care sa-l poarte dupa ei".

Geanta inteligenta este prevazuta si cu o pereche de casti retractabile, un compartiment special pentru laptop, care poate fi scos atunci cand nu este folosit, doua buzunare in fata, o curea pentru talie, iar partea din spate si baretele sunt umplute cu o spuma care permite aerului sa circule.

Dimensiunile gentii de la iBlaze sunt de 46 x 31 x 23 centimetri, greutatea de un kilogram, iar volumul de 27 de litri (sau 33 de litri, atunci cand geanta este "extinsa").

iBlaze costa 70 de lire sterline (adica aproximativ 340 de lei) pe site-ul producatorului, iblazke.co.uk.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa Lala pe 12 Mar 2008, 03:15
    Inch - centimetri

    Mariana, dimensiunile in inch se refera la diagonala ecranului unui laptop, ele asa se masoara, doar la televizoare se mai foloseste "masuratoarea" in centimetri. Zilele urmatoarea, in sectiunea de tehnologie, vei gasi si un articol despre laptopuri. Multumesc pentru comentariu!

    0
    0

  • mariana niculae pe 11 Mar 2008, 15:27
    lamuriri

    buna ziua,interesant articolul,dar as vrea sa fiu mai familarizata cu termenii v-tri. de ex.nu stiu cati INCI SUNT IN 17,am auzit dar nu stiu ,gadgeturi?,iMac?,iPod?,,cred ca iBlaze e ceva ce tin de fabrica de calulatoare,laptop?mai bine spunetim cum sa-mi achizitionez un laptop mai ieftin,care sunt destinatiile,ati face un mare bine pt.un suflet care doreste sa depaseasca barielele prostiei,multumesc,astept raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod