MP3 player Sansa Shaker de la SanDisk

Pe piata MP3-playerelor portabile apare mereu ceva nou. Functiile de baza sunt aceleasi, astfel ca designul este cel care ajunge, in cele din urma, sa faca diferenta. Eu am gasit pentru voi...
Pe piata MP3-playerelor portabile apare mereu ceva nou. Functiile de baza sunt aceleasi, astfel ca designul este cel care ajunge, in cele din urma, sa faca diferenta. Eu am gasit pentru voi un mp3 player cu un design super simpatic si la un pret rezonabil. Este fabricat de SanDisk, renumit producator de medii de stocare.

Frumusetea acestui player consta atat in design, cat si in capacitatea de a trece la melodia urmatoare... scuturandu-l. Asa cum ii spune si numele, Sansa Shaker poate fi scuturat daca vrei sa asculti o alta melodie.

Dimensiunile sale sunt: 7 centimetri inaltime, o grosime de 4 centimetri in punctul cel mai subtire si o greutate de 74 de grame.
Spre deosebire de majoritatea playerelor, Sansa Shaker are un mic difuzor incorporat si doua sloturi pentru casti, ceea ce inseamna ca poti asculta muzica preferata impreuna cu iubitul sau cu prietena ta cea mai buna, fara sa va chinuiti cu o singura pereche de casti.

Trecem la detaliile tehnice, unde trebuie sa mentionez ca Sansa Shaker vine in doua culori - albastru deschis si roz - si are o capacitate de 512 MB sau 1 GB, dar cu un card SD de 2 GB poti avea un total de 3 GB de muzica, adica aproximativ 1.000 de melodii.

Simpaticul player functioneaza cu o singura baterie AAA, care iti asigura 10 ore de muzica non-stop.
Daca nu vrei sa investesti prea mult in baterii, exista acumulatori AAA care costa cat doua baterii alcaline si se pot reincarca.

Sansa Shaker poate reda fisiere in format MP3 si este livrat impreuna cu o pereche de casti, un cablu USB, abtibilduri, CD-ul de instalare si o baterie AAA. Pretul unei astfel de "jucarii" este de aproximativ 160 de lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sansa pe 28 Nov 2009, 16:02
    Shaker

    Eu l-am cumparat de la Germanos cu 50 lei, iar la Media Galaxy costa 40 lei, dar nu mai era pe stoc. L-am cumparat anul trecut si inca imi mai place. :)

    0
    0

  • delfinas2009 pe 1 Apr 2009, 18:54
    conversie

    Cu obisnuitul Windows Media Player, folosind functia "Rip".

    0
    0

  • adochitei oana pe 30 Dec 2008, 17:52
    muzica

    cum pot sa transform muzica care un este in format mp3player in acest format?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod