Inventie nemteasca: stick USB + desfacator de sticle

Nemtii de la TrekStor au inventat un produs de tipul "2 in 1" de care aveam nevoie, dar la care nu s-a gandit nimeni pana acum: stick USB (sau memorie flash, cum preferi), plus desfacator de sticle.
Nemtii de la TrekStor au inventat un produs de tipul "2 in 1" de care aveam nevoie, dar la care nu s-a gandit nimeni pana acum: stick USB (sau memorie flash, cum preferi), plus desfacator de sticle. Isi poate cineva imagina un cadou mai potrivit pentru un barbat caruia ii plac, in egala masura, berea si calculatoarele? Eu, nu.

Stick-ul, numit CO, va fi lansat numai in Europa, in luna octombrie, si va fi disponibil in cinci variante: de 1, 2, 4, 8 si 16 GB. Pretul unui stick/desfacator de sticle de la TrekStor va incepe de la 7 euro (cel de 1 GB) si va ajunge la 50 de euro, pentru cel de 16 GB.

Ca mai toate memoriile flash, cea de la TrekStor suporta conectivitate USB 2.0, avand viteze mari de transfer (rata de citire: 25 MB/s, rata de scriere: 12 MB/s) si este recunoscuta de urmatoarele sisteme de operare: Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X si Linux.

Carcasa stick-ului CO este realizata din aluminiu, dar mai mult ca sigur aceasta nu se va indoi de la prima sticla desfacuta, pentru ca vorbim, totusi, despre produse fabricate in Germania.
Sa nu uitam ca si berea cea mai buna tot de acolo vine. Noroc si... sa transferi datele cu moderatie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod