Incalzirea!

Afara e frig, daca nu ninge, ploua, bate vantul... pe vremea asta nu iti vine sa scoti nici cainele afara! Si totusi, daca ai inceput deja serviciul, ori, pur si simplu, iarna iti plac lucrurile calduroase...
Afara e frig, daca nu ninge, ploua, bate vantul... pe vremea asta nu iti vine sa scoti nici cainele afara! Si totusi, daca ai inceput deja serviciul, ori, pur si simplu, iarna iti plac lucrurile calduroase, avem cateva recomandari pentru tine.

Pastreaza-ti bautura calda!


Prima pe lista este plita pe USB, care iti mentine cafeaua sau ceaiul calde cat timp vrei tu si asta direct de la computer (chiar si de la laptop). Comutatorul ON/OFF iti permite sa pornesti sau sa opresti "plita" fara a fi nevoie sa scoti cablul USB din calculator.


Daca tu si plita USB va "imprieteniti", o poti lasa conectata in permanenta la calculatorul de la birou. Nu trebuie sa ai decat un port USB liber si bautura calda ti-e asigurata.

Ledul verde semnalizeaza conectarea la calculator, cel rosu indica faptul ca plita USB este pornita. Lungimea cablului este de 150 de centimetri, diametrul suprafetei de contact este de 7,5 cm, iar dimensiunile plitei sunt: 11 x 9,5 x 2,3 centimetri. Cantareste 93 de grame si poate fi a ta contra sumei de 32 de lei (www.fungift.ro).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod