Inca un ceas incapatanat...

Am prezentat, nu de mult, ceasul care te desteapta... fortat, intrucat nu se opreste decat dupa ce ai asamblat cele patru piese puzzle cu care este dotat. Astazi avem un ceas la fel de incapatanat...
Am prezentat, nu de mult, ceasul care te desteapta... fortat, intrucat nu se opreste decat dupa ce ai asamblat cele patru piese puzzle cu care este dotat. Astazi avem un ceas la fel de incapatanat, de data aceasta dotat cu un laser pe care trebuie sa-l folosesti ca sa il determini sa "taca".

De cate ori nu ti-ai spus ca, daca ai avea un pistol, ti-ai impusca ceasul desteptator? Nu este nimic mai neplacut decat sa te trezesti dimineata in sunetul enervant al alarmei ceasului... Si pentru ca de trezit tot trebuie sa te trezesti, de-acum poti, cel putin, sa iti urmezi primul impuls: acela de a-ti "impusca" ceasul desteptator.
Nu cu un pistol adevarat, pentru ca ai avea probleme cu vecinii sau chiar cu politia, ci cu un laser.

ThinkGeek a pus in vanzare un astfel de ceas desteptator. Este dotat cu o tinta ce are in mijloc un punct care trebuie tintit cu raza laser. In caz contrar, alarma nu se opreste. Daca reusesti sa-l opresti, alarma ceasului te va lasa in pace pana a doua zi, la aceeasi ora, cand va incepe sa sune din nou...

Se presupune ca, pentru a nimeri punctul din centrul tintei, trebuie sa fii trezit complet.

Ceasul functioneaza cu trei baterii AAA, laserul necesita si el trei astfel de baterii, iar pretul ceasului desteptator cu laser este de 20 de dolari (50 de lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod