HTC Touch Cruise, pentru calatorii fara surprize

Compania taiwaneza HTC a anuntat, saptamana trecuta, lansarea telefonului mobil HTC Touch Cruise, o varianta imbunatatita a modelului cu GPS lansat anul trecut. Designul noului model este nou...
Compania taiwaneza HTC a anuntat, saptamana trecuta, lansarea telefonului mobil HTC Touch Cruise, o varianta imbunatatita a modelului cu GPS lansat anul trecut.

Designul noului model este nou si mai compact.

Cea mai importanta imbunatatire a modelului HTC Touch Cruise o reprezinta aplicatia Footprints, care ii permite utilizatorului sa isi documenteze orice calatorie fara prea multa bataie de cap.

Astfel, folosind geo-tagging (procedura prin care fiecarei imagini ii sunt atasate coordonatele exacte ale locului in care a fost realizata), aplicatia va inregistra automat informatii despre locul in care utilizatorul a facut o fotografie, a inregistrat un clip audio sau si-a luat niste notite.
Odata ce aceste date au fost inregistrate, pentru a ajunge din nou in acelasi loc, nu sunt necesare decat cateva apasari de buton.

Pe langa adaugarea coordonatelor GPS fiecarei imagini, Footprints denumeste fiecare fotografie cu numele localitatii sau zonei in care a fost facuta. HTC Footprints va functiona atat in aer liber, cat si in interiorul cladirilor.

Pe langa faptul ca este un super-telefon, HTC Touch Cruise functioneaza si ca un navigator GPS. Pentru aceasta, tot ce trebuie sa faci este sa il asezi in suportul creat special pentru masina si acesta se va transforma intr-un veritabil aparat GPS.


Nu iti imagina ca va fi greu sa folosesti un telefon pe post de navigator GPS, pentru ca, odata asezat in suport, telefonul isi schimba interfata intr-una usor de folosit, printr-o singura atingere ("one-touch").

Cu ajutorul tehnologiei TouchFLO, telefonul HTC Touch Cruise permite accesul foarte usor la functiile acestuia: apelare vocala, contacte, e-mail, mesagerie, calendar si aplicatii GPS.

Specificatii tehnice:


- Dimensiuni: 102 x 53,5 x 14,5 milimetri
- Greutate: 103 grame
- Conectivitate: WCDMA/HSPA: 900/2100MHz. HSDPA 7.2 Mbps
- Sistem de operare: Windows Mobile 6.1 Professional
- Ecran: ecran tactil TFT-LCD cu diagonala de 2,8 inch si rezolutie QVGA
- Camera foto: 3,2 MP
- Memorie interna: 512 MB flash ROM, 256 MB RAM
- Slot pentru extinderea memoriei: card de memorie microSD (compatibil SD 2.0)
- Bluetooth: 2.0
- Wireless: Wi-Fi 802.11b/g
- Acumulator: 1.100 mAh
- Timp de convorbire: pana la 400 de minute
- Standby: pana la doua saptamani

Noul HTC Touch Cruise va fi disponibil din primvara acestui an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod