Fii gata pentru YouTube Live!

Muzica, divertisment, informatii din varii domenii... YouTube le-a gazduit pe toate, ramanand fidel ideii "De la useri pentru useri" sau, mai precis, sloganului "Broadcast Yourself"...

Muzica, divertisment, informatii din varii domenii... YouTube le-a gazduit pe toate, ramanand fidel ideii "De la useri pentru useri" sau, mai precis, sloganului "Broadcast Yourself".

Fiecare putea vizualiza sau incarca filmulete si posta comentarii pe ceea ce a devenit comunitate globala a iubitorilor de informatie si/sau distractie - YouTube.com.

In ideea de a raspunde si mai prompt dorintei de nou a utilizatorilor sai, YouTube vine cu o propunere inedita, pusa in aplicare incepand cu data de 22 noiembrie 2008, si anume YouTube Live.

YouTube Live a anuntat organizarea, la data inaugurarii sectiunii, a unui concert live, care va fi transmis in direct, pe site, si la care vor lua parte atat artisti cunoscuti, cat si membri ai comunitatii YouTube.

Printre artistii care si-au anuntat deja prezenta la evenimentul organizat de YouTube Live pe data de 22 noiembrie se numara Joe Satriani, Mythbusters, Fred, Akon, Will.I.Am, Katy Perry si Esmee Denters.

Fiecare dintre acestia are dedicata o pagina pe YouTube Live, pe care utilizatorii o pot accesa pentru a afla mai multe detalii despre artistii lor favoriti.

Sectiunea Live a site-ului va gazdui concerte ale unor artisti renumiti, spre deliciul iubitorilor de evenimente live, dar si multe alte surprize, precum spectacole de divertisment sau petreceri deosebite.

In plus, noua sectiune pune la dispozitia vizitatorilor sai un calendar cu evenimente, dar si o rubrica de stiri, denumita "YouTube Live News", la care userii se pot abona. Nu va lipsi nici subsectiunea in care vizitatorii vor putea posta comentarii sau un mini-sondaj despre ceea ce isi doresc vizitatorii sa vada pe site.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod