F5, inelul cu mesaj

Ce ar spune prietenul sau sotul tau daca, in locul inelului primit de la el sau al verighetei, pe degetul tau ar aparea acest inel? Daca a avut de-a face cu o tastatura pana acum, va sti ca tasta F5 inseamna...

Ce ar spune prietenul sau sotul tau daca, in locul inelului primit de la el sau al verighetei, pe degetul tau ar aparea acest inel?

Daca a avut de-a face cu o tastatura pana acum, va sti ca tasta F5 inseamna "refresh" sau, dupa cum scrie pe tasta din imagine, "replace", adica "inlocuieste". Mesajul este destul de clar.

Inelul din imagine este unicat (inca nu s-a gandit nimeni sa il produca in serie), si, la data publicarii acestui articol, inca mai era disponibil pe site-ul etsy.com.

Costa sase dolari, dar de ce sa nu iti faci chiar tu un astfel de accesoriu?

Bijuteriile realizate manual sunt la moda si, in plus, e trendy sa porti lucruri create de tine. Mai mult ca sigur, ai pe undeva o tastatura veche sau pe care nu o mai folosesti pentru ca ai inlocuit-o cu una mai buna, iar daca iti place sa folosesti calculatorul, probabil ca un astfel de accesoriu te-ar "prinde".

Tasta "Start" poate fi transformata intr-un inel care sa te motiveze sa iti incepi proiectele la timp, un inel cu tasta "Ctrl" poate sa spuna despre tine ca iti place sa detii controlul, initiala prenumelui tau ar putea si ea sa stea pe deget, sub forma unui inel original.

Cu putina inventivitate, tastele "Delete", "End" sau "Home" pot fi si ele folosite ca sa inlocuiesti un inel de care nu mai ai nevoie, nu-i asa?...

Si daca tot vorbim despre accesorii originale, sa stii ca exista "tocilari" care si-au transformat cabluri sau mufe USB in coliere.

Posibilitatile sunt nelimitate.

Pentru a-ti crea singura un inel cu o tasta "dezafectata", ai nevoie de inelul propriu-zis, pe care fie il cumperi dintr-un magazin specializat, fie il obtii de la un inel mai vechi. Apoi, folosind un lipici foarte rezistent (de tip super glue), lipesti tasta care te reprezinta si, in 10 secunde, ai propriul inel de tocilara.

Alt + F4!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doolly pe 15 Mar 2009, 18:47
    buna idee

    E interesant,se poate lansa o moda....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod