Energie solara pentru telefonul tau

Persoanele care vorbesc foarte mult la telefon vor aprecia, cu siguranta, acest gadget: incarcator solar de dimensiunile unui breloc... ceva mai mare.

Persoanele care vorbesc foarte mult la telefon vor aprecia, cu siguranta, acest gadget: incarcator solar de dimensiunile unui breloc... ceva mai mare. Incarcatorul-breloc poate fi incarcat (pare ironic, dar ati citit bine, incarcatorul trebuie si el incarcat inainte de folosire) fie prin expunerea la soare, fie printr-un adaptor AC sau USB, apoi poate fi folosit pentru incarcarea "de urgenta" a telefonului mobil sau a altor gadgeturi care necesita baterii.

Daca te afli pe plaja sau intr-o calatorie si ti se descarca bateria telefonului, acest incarcator poate fi foarte util, mai ales daca nu ai o priza la indemana sau nu vrei sa cari dupa tine incarcatorul - sau incarcatoarele.

Incarcatorul solar are cinci adaptoare: Sony Ericsson Fast Port, Samsung, Mini USB (pentru Motorola/HTC/Dopod/MP3/MP4), Nokia (2 mm), Nokia (3,5 mm) si este livrat impreuna cu un cablu USB, cablul de curent si un cablu care face legatura intre incarcator si adaptor.

Pretul unui incarcator solar este de 22 de dolari si poate fi comandat online de pe site-ul www.mobile.brando.com.hk, taxele de expediere fiind de numai 3 dolari.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa Lala pe 3 Apr 2008, 13:35
    Mekali...

    Intra pe site-ul mentionat in articol si poti comanda produsul de acolo. Iata si link-ul: http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=03172 Poti plati prin PayPal, daca ai un cont, sau cu cardul.

    0
    0

  • mekali10 pe 27 Mar 2008, 12:17
    Unde anume gasesc acest produs?

    Multumesc frumos pt raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod