Cu "Doamna Ioana" la drum...

Cel mai usor si mai subtire GPS din lume a fost lansat oficial si in Romania, cu ocazia CERF 2008, si face parte din ultima generatie de navigatoare GPS Evolio. Modelul noii serii GPS, Evolio E100...
Cel mai usor si mai subtire GPS din lume a fost lansat oficial si in Romania, cu ocazia CERF 2008, si face parte din ultima generatie de navigatoare GPS Evolio. Modelul noii serii GPS, Evolio E100, are dimensiuni foarte mici, respectiv 140 de grame si o grosime de 15 mm, asta facandu-l cel mai usor si cel mai subtire GPS din lume. Navigatorul se remarca si prin autonomia marita a bateriei, plus o receptie imbunatatita a semnalului GPS.

Evolio E100 dispune de un display de 3.5 inch, cea mai detaliata harta a Europei si a Romaniei, camerele radar si de supraveghere fiind toate stocate pe un card SD de 2GB.
Din aceeasi gama mai face parte modelul E205, cu Bluetooth si multimedia.

Suporta muzica in format mp3, filme in format avi, are jocuri si poate reda poze in format BMP sau JPG. In momentele in care esti nevoita sa stationezi pentru mai mult timp, Evolio te scapa de plictiseala.

"Doamna Ioana", dupa cum am denumit noi vocea feminina care iti indica intersectiile si schimbarea directiei de mers in limba romana, este extrem de precisa in indicatii, are un sonor reglabil si nu ia niciodata pauze de cafea, dedicandu-si timpul in exclusivitate pentru tine, 24 de ore din 24, daca este nevoie.

Hartile contin informatii despre majoritatea oraselor, comunelor si, surprinzator, chiar si satelor uitate de lume din Romania, fapt testat chiar "pe pielea noastra".
Erorile de pozitionare sunt mai mult decat acceptabile, dispozitivul avand o toleranta de doar trei metri.

Sistemul de navigatie Evolio E100 poate fi achizitionat la preturi incepand cu 590 lei, fara TVA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod