Cat costa siguranta datelor tale?

Cum poti sa te asiguri ca datele tale sunt protejate? Acum ai la dispozitie un stick USB care-ti ofera siguranta absoluta: datele de pe acesta pot fi accesate numai la autentificarea cu amprenta digitala.
Cum poti sa te asiguri ca datele tale sunt protejate? Acum ai la dispozitie un stick USB care-ti ofera siguranta absoluta: datele de pe acesta pot fi accesate numai la autentificarea cu amprenta digitala. USB Fingerprint Security Lock Flash Disk este numele micului dispozitiv "secretos", care are capacitatea de 8 GB si costa 26,50 euro.

Stick-ul arata ca oricare altul, dar autentificarea biometrica este cea care face toti banii. Folosindu-l, vei fi sigura ca toate datele stocate pe el pot fi accesate numai de catre tine si mai mult, il poti folosi si pentru a-ti bloca laptopul sau calculatorul.


Poti, de asemenea, sa encriptezi fisiere sau foldere aflate pe hard-disk-ul computerului ori chiar sa conditionezi logarea pe computerul tau cu ajutorul acestui flash USB.

Pentru ca exista riscul sa ai mainile murdare si sa nu iti poti accesa datele, ai la dispozitie si alternativa folosirii unei parole, dar tot farmecul acestui stick consta in faptul ca poate sa citeasca amprenta digitala.

Pentru a-l folosi, nu este nevoie sa instalezi vreun program, pentru ca porneste automat daca folosesti Windows XP sau Vista.
Senzorul biometric ce scaneaza amprenta pe care o vei folosi pentru autentificare este rezistent la zgarieturi, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca vei pierde datele stocate pe stick sau pe computer.

Viteza de citire a datelor este de 8 MB / secunda, iar cea de scriere, de 7 MB / secunda, iar dimensiunile stick-ului sunt de 11 x 26 x 76 milimetri.
Poti cumpara stick-ul USB cu autentificare biometrica de pe site-ul chinavision.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod